Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@inverter & @domach pitanje za vas….

stalno se prica ako se ameri dogovore…. ako se ameri dogovore.
ali u kojem smjeru?

iako je najvjerojatnije da ce biti neki kompromis, ipak mogu se dogovoriti da prodje obamin prijedlog a i da prodje prijedlog republikanaca.

sta bi teoretski znacilo za DAX jedno a sta drugo?
sta bi izazvalo rast a sta pad?

pozz / kibic

dkinvest26@ kome ti ovdje stavljas te bezvezne clanke ?
ako si trgovao na osnovu toga sto se piskara onda [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

I trgovao i popušio zasad solidno, a ne obmanjivao ljude o nekakvim otporima, vrhovima itd. a zapravo bio statist …a piskara se da se dočara općenito stanje europskog gospodarstva, i nesklad u odnosu na burzovna očekivanja

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Mida@ ja out short ,meni dosta za sad ,7560 bitna razina

pa kud prije…jos ima 15 bodova do tam
[/quote] nema pohlepe,,,nema goreg nego kad profitabilna pozicija ode u minus…

dkinvest26@ skolu si platio…nemoj ponavljat gradivo opet…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

leonidas

vidim da točno crtaš grafove pa se pitam zašto nam prodaješ maglu ?
U čemu smo to točno pogriješili ?

Kolega pogrijesili ste u tome sto ste na krivoj strani trzista, stalno se svadjate za trendom!
Reko bi jedan dobar Jamesov prijatelj
A prudent speculator never argues with the tape

Ja napisem da bi trebali preuzeti odgovornost za svoje odluke,a Vi slozite citavu pricu samo zato da ispadne odgovoran netko treci i sta sad ja Vama vise mogu reci……
Glede ove Vase storije,isprika, evo i meni je upravo potvrdjena iz vise pouzdanih izvora. I jos sam dobio pouzdane informacije da su ovi iz ersteja
preko ip adresa dosli do forumasa i uz prijetnje vatrenim oruzjem tjerali ljude da ulaze u shortove, samo je to ekipu strah priznati…..

Glede TA ne bih to komentirao, mogu Vam pokazat kako sam ja jednostavno vidio jucerasnje popodne i danas ujutro kako to izgleda u ocima jednog primitivca…..

dobro kolega postoje činjenice koje kažu da kupan kapital nadzire nekoliko fondova odnosno banaka, a i ovaj nus proizvod od shorteva je njihovo djelo za legalnu otimačinu novaca .

sada koji genije ovdje mi želi objasniti da osoba ili dvije koje nadziru certifikate cijelog zapadnog svijeta sjede skrštenih ruku i mole Boga u kojem smjeru se kreče njihov kapital ?

još nešto kolega leonidas, ajde budite general u bici, a ne poslije nje !

Kako ja vidim da ovo funkcionira ;

Otvorili su nam certifikate na DAX, ali zašto baš DAX ?
Zato jer cijela Europa vjeruje u imena tvrtki koja se nalaze na DAX-u, a istina je da amerima i britancima taj DAX odnosno njegove dionice su samo sredstvo povjerenja za psihološke igre certifikatima .

Drugim riječima ovdje možeš opstati samo, ako si dosljedan svojim pretpostavkama i odlukama jer pucanje certifikata odnosno pumpanje DAX-a na 7750 ili više za vlasnike ove lutrije bi bio po meni prevelik rizik od naknadne masovne histerije od namještenih igara, a time i bojkotiranje certifikata.

Jer činjenica je da se puno lakše, neopisivo lakše može manipulirati blue chip dionicama koje obuhvaća DAX nego rizičnim dionicama gdje bi riskirali da im se netko istrese pa i prepusti vlasničku strukturu koji oni ne žele.

ja neznam do kud se namjerava dax pogurati…ali ovdje imamo jasan obrazac

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.investing.com/analysis/dax-tests-2011-highs-at-7624,-continues-higher-to-7640-44-147347

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

super inverter što si nas upozorio na francuski cac, ali možes li napisati što o dax-u misliš, kuda će ?

drinkvest
ovaj članak je genijalan, da tog čovjeka ( Englez btw) ne plaćaju vlasnici certifikata kada čovjek točno zna da će dax ići gore ili dolje ?

Zna on točno i da će dax, ako ide gore probiti certifikat, a zna i točno ako ide dolje da će zarada biti manja od očekivanja. ZANIMLJIVO !

JOŠ ZANIMLJIVIJE je kako DAX u jednom trenutku može otići 10-50 bodova gore-dolje kao da ga sinkronizirani zbor vodi ?

Evo moje viđenje, otpor je jasan kao dan i odbija se od linije trenda. Probojem ove trend linije možemo govoriti o padu, u suprotnom je još uvijek rastući trend.

super inverter što si nas upozorio na francuski cac, ali možes li napisati što o dax-u misliš, kuda će ?

gospon Inverter.

– možete li napisati što o ZSE.
– zanima me vaše mišljenje, kuda će ići taj Zimbabwe Stock Exchange ???

– I love this game.
Pozdrav !

Hahaha. Vec sam zaboravio na Ivanu “nisu mi svi doma” Sedmu.
Frka, pa fino je jutros Inverter rekao da je 7560 bitna vrijednost.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

New Report

Close