Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@General

Ja sam stavio sebi cilj prvo 7620 pa digao na 7640 ali to je to po dailyu i weeklyu.

Budemo vidjeli.

Neka udari u gornji bollinger na dailyu na 7670 a weekly na isto imsilim da bi onda short mogao biti ok.

Mislim ključna riječ.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

ući na 7670 je jako riskantno uz 1% prostora, puno je bilo prometa na sdx1, pitanje je po koliko će i da li će erste otkupiti ako certifikat pukne. ali s nekom manjom cifrom možda bi bilo dobro obzirom da poluga raste u nebo kao premija na rizik pa onda malo pomalo dokupljivati ako krene korekcija.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@Rekvijem

Pa da samo mala cifra u sdx1 a ostalo u normalni short.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@General

Ja sam stavio sebi cilj prvo 7620 pa digao na 7640 ali to je to po dailyu i weeklyu.

Budemo vidjeli.

Neka udari u gornji bollinger na dailyu na 7670 a weekly na isto imsilim da bi onda short mogao biti ok.

Mislim ključna riječ.

kako mene vuce da uzmem jos shorta ovi ameri se nece garant dogovorit past ce preko cliffa i onda ce se nasilu negdje sredinom prvog mjeseca dogovorit a trziste ce past naglo isto kako je raslo naglo

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

7642,5 ovi stvarno nemaju mjere[emo_ooooo][emo_ooooo]

who dares, wins

Pogled na DXY0 (Dolar index) – Big picture – mjesečni graf.

Dolar indeks se nalazi u uzlaznom trendu od svibnja 2011. Trenutno se brani upravo na toj liniji uzlaznog trenda (na cca 79,60) i po mom mišljenju trebao bi se obraniti. Zbog toga mislim da short dolara nije pametan izbor dok se ne razriješi što je s tom linijom. Ukoliko se dolar obrani na liniji
trenda,očekujem uspon do daljnjeg,s tim da je jaki otpor na 82,50 (fibonacci retracement od 01/2002.). Maksimalni domet dolara vidim na razinama od cca 86 – 86.50 (gornja linija kanala silaznog trenda), no to su već projekcije od 6 i više mjeseci unaprijed.

http://postimage.org/image/o18yn2ifl/

kako mene vuce da uzmem jos shorta ovi ameri se nece garant dogovorit past ce preko cliffa i onda ce se nasilu negdje sredinom prvog mjeseca dogovorit a trziste ce past naglo isto kako je raslo naglo

eventualno obični short jer ovaj biturbo može te baciti u par sekundi u ponor. neki dan je DAX padao, a onda su Ameri izbacili nešto bolje podatke o zaposlenosti i doslovno u sekundi je DAX skoćio 40-50 bodova! kasnije je opet pao, ali to je nebitno ako u tom skoku dosegne 7750 jer onda je game over

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

kratko je trajalo qe veselje [emo_namigusa] sad mozemo lagano dax cca 100 pt dole

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Za pocetak….
Onda cemo vidjet
Al…. Nikad neznas s svabama

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Za kvalitetan rast (a čini se po mnogočemu da je takav ipak započeo), korekcija od 300tinjak bodova, s tih “virtualnih” 7640 danas do cca 7340 i SMA74 dnevne, kao i popunjenje onog gap-a od 29.11. ne bi bila naodmet.
U teoriji barem, vidjet ćemo praksu.
Postoje neke negativne divergencije na satnom grafu DAX-a, kao i na grafu EWG – američki ETF za DAX pomoću kojeg oni i trguju.

Mislim da je u ovu cjenu DAXa fiscal cliff debelo uračunat, ako dode do toga da ipak nema dogovora bit ce jako zanimljivo gledati reakciju.

Meni sve nekako čini kad do dogovora dođe da će bit sell on news…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Iz tvojih usta u Božje uši,inverter. 🙂

New Report

Close