Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To ne zna ni Erste dok ne pukne. Cijena sdx1 na 7750 je 18,80 kn, ali Erste prvo zatvara pozicije i troskove, pa sto ostane.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

to ovisi o dobroj volji erstea – možda nešto simbolično nakon odbitka “troškova”

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

True fact: LDX1 je idalje certifikat koji je bio najblize pucanju od svih koji su izlistani na ZSE , a vidi ga sada :). (izvrsna 6850, dax je bio na 6950).

Mislim da je u ovu cjenu DAXa fiscal cliff debelo uračunat, ako dode do toga da ipak nema dogovora bit ce jako zanimljivo gledati reakciju.

...

Ja vas sve volim ali,

Erste zarađuje?
Sve je urota?

Ok, Erste ne radi ovu ponudu da bi nama bilo super i da si podebljamo novčanike nego obrnuto – da sebi podeblja novčanik.

Urota? Ok, ima smisla ali nije kriv nitko nego ja što sam prodao long koji sam kupio na 80 na 86 umjesto sada na 122.

Mislim, jasno mi je da ljudi sada gube novac, ali sve je stvar odluke i procjene.

Da je ZSE katastrofa je, ali to je uvijek tako kada je jeftino, nikome ne valja, dok ne dođe na PE indexa 25 i onda je svima super a zapravo bi trebali prodavati.

točno tako kolega, i ja sam kupio ldx1 2000 komada na 31,40 i riješio ga na 34,60, gledajte sad je na 78,20. heeej propuastio sam zaradu od 89.000 kn!!! a što je najbolje umjesto da sam čekao ja sam uletio u šort pa popušio dio prijašnje zarade. dakle nema tu nikakve urote, fino se može zaraditi čak i s malim ulogom ali i još gadnije spušiti, ponekad i sve što imaš. vidim mnogi se ovdje hvale samo dobicima i dobicima. nemojte nashedati na takve provokacije, većina uvijek gubi, pogotovo na biturbo certifikatima, ponekad je i samo sreća u pitanju.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

da nije prosinac riskirao bi, ovako bolje vrabac u ruci…

ja osobno mislim da Obama igra na kartu da odu preko cliffa pa da trziste stisne republikance pa da moraju prihvatit povecanje poreza,a banke se usput igraju malo pumpanja pa da zarade koju miljardu nakon pada

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Mislim da je u ovu cjenu DAXa fiscal cliff debelo uračunat, ako dode do toga da ipak nema dogovora bit ce jako zanimljivo gledati reakciju.

je,je….vidjet ćeš kako je uračunato ako se kojim slučajem dogovore, DAX će odletjeti 150-200 bodova pa sad računaj što to znači za SDX1

Ako DAX u medjuvremenu padne na 7549 – nista. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

evo ga FED uvodi QE 4,ovo je definitivo znak da postoji vrlo velika vjeroatnost da idemo preko cliffa,pa FED pokusava stimulirati trziste sto vise moguce.
Znaci FED svaki mjesec upumpava 85 miljardi dollara u ekonomiju od 1.1.2013

Opa,

shit has officially hit the fan.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Opa,

shit has officially hit the fan.

DAX i nije nešto reagirao na ovo cudno kako pumpaju bez razloga,a sad imaju razlog da skoci barem 1% a on nista mozda i jesmo stvarno na vrhu

New Report

Close