Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja mislim da će SP napadati 1460 područje, i po dailyu i weeklyu je moguće.

jel to sad tržište spremno za pad napokon?
ja pojma nemam di će šta. imam i long i short pozicija, radije bi da nemam.
nakon koliko promašaja se gubi volje? [emo_smijeh]

od 16.11 ovaj dax samo raste i raste, ali gotovo nitko long ne kupuje ?

Znači svi su na krivoj strani i svi popušiše……

Ja mislim da će SP napadati 1460 područje, i po dailyu i weeklyu je moguće.

jel to sad tržište spremno za pad napokon?
ja pojma nemam di će šta. imam i long i short pozicija, radije bi da nemam.
nakon koliko promašaja se gubi volje? [emo_smijeh]

[/quote]

Puno ja tu pišem ali rijetko ulazim u poziciju osim ako se ne potvrdi.

Ma kakav gubitak volje, promašaji su nužni za učenje.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

idemo probat opet long zlato 1706 ,stop 1702

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Inverter – zlato bi moglo sutra malo jače rasti ovisi o Fedu (FA govorim) a TA do 1721 ili 1730.

Uzeo sam malo nafte više zbog slabljenja dolara.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

U zadnjih mjesec dana sam stavio podosta grafova na forum i mislim da su svi bili točni. ( i inace kroz povijest mozete vidjeti da su moji grafovi u preko 80 % točni) No nekolicina ovdje na forumu je izuzetno bezobrazna putem poruka, tako da mislim da ću opet prestati postati bilo kakve grafove. Nisam uvredljiva osoba, no kad malo bolje promislim , nemam nikakvih interesa stavljati bilo kakve grafove. Sa svakim normalnim ću vrlo rado popričati na pm ili telefonski, ali ovak mislim da više ne.

za kraj umpamtite dvije stvari kod TA i vec ste napravili 70 % posla

1. NIKAD KONTRA TRENDA
2. STRPLJEN SPAŠEN

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

@DELUX

Bespotrebno se živciraš.
Imaš ignore button

"alea iacta est"

@Inverter – zlato bi moglo sutra malo jače rasti ovisi o Fedu (FA govorim) a TA do 1721 ili 1730.

Uzeo sam malo nafte više zbog slabljenja dolara.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ispravak, ja ne kažem da će DAX rasti na 7900, al ovo je jednostavno preludo da bi boravio u shortu. Stoga je bio snažniji dokup na 7550 razini (hvala Inverteru) i prodaja kako sam već pisao na 36,7 i 39kn čime sam pokrio gubitke na prethodnom običnom shortu. Dakle poanta je da sam se izvukao bez gubitka.

tako nekako 1725-29 ,,malo preambiciozan RRR ali treba probat..
zlato bez S/L kupnja ne dolazi u obzir…[emo_vrtimise]

delux
u prilogu je tjedni graf , može li tvoj tjedni graf ?

@James

pa rekao sam ti a je 1422 bitna granica na SPX.

Probili smo je i to fino danas i sada je to pozitivan signal.

Gornja grania(po meni) je 1460-1470 na SPX-u.

New Report

Close