Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ples na žici

i da spx je spominjana granica na cca 1425 probijena[emo_zacudjen]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

@prognozer

Onda lijepo napiši da si popušio, a ne da nemaš.

Možda je to Vaš slučaj kolega, ja sam kupovao extra 1000kom Biturba na cijenama po 34,xx kn i 35kn i lijepo postao prodaju na 36,66kn (dio) i 39kn.
Možda bi Vi željeli da sam izgubio, al nažalost ništa Vam od toga.

Izgleda da je na 15 min. grafu DAX ipak imao ascending triangle,a ne wedge. Na 7600 ima solidan otpor,ali ako uzmemo u obzir da je SPX krenuo u realizaciju obrnutog HS-a to bi moglo povući DAX preko 7600. Ako se to dogodi shorterima samo još Bog može pomoći prije nego DAX ode na 8000+

od 16.11 ovaj dax samo raste i raste, ali gotovo nitko long ne kupuje ?

Sad smo popušili,al kad jednom ove balončine puknu, 2008 će biti ništa prema tome…[emo_beztona]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ja mislim da će SP napadati 1460 područje, i po dailyu i weeklyu je moguće.

a za DAX – ne razm prije 7620 ili više ulaz u short.

CAC je probio 3610 št je bilo bitno.

Ugl dosta marketa radi high.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Hoce li nam ista ostat za kupit sdx1 kad dax bude na 8000+ i balon pukne? 😀

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

m0ze malo short daxa…oko 7600

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

OK. Ostavljam se ovih dnevnih gatanja i drzim iskljucivo srednjorocne TA.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

@prognozer

Nije bitno šta si radio, kako si to radio, nego o tome da nas bespotrebno radiš budalama.
Ne gledam u tuđe novčanike.

"alea iacta est"

još je jedna nada na našoj short strani , a to je prepolovljeni promet daxa danas

New Report

Close