Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Osobno nemam više short DAX-a i ne mislim još kupovati, već danas očekujem razinu blizu 7600. Mogući targeti???
Više ni 7800-7900 ne izgleda nemoguće!

Ja sam u turbo shortu i već sam se napola pomirio sa velikim gubitkom..ako ovo ne stane na 7600 neće uopće[emo_ljut]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Nabrzinu dax 5 minutni
Ovaj graf je subjektivno mišljenje autora i ne može biti shvaćen kao orjentir prilikom ulaganja. Oznaćene linije također su subjektivno mišljenje i ne smiju biti shvaćene kao nekakvi targeti ili ciljevi Za tako nešto obratite se profesionalcima iz financijske industrije.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Delux, ovisi kako se uzme.
Ako je ascending triangle, onda je up. Ali ako malo nakosis gornji liniju, onda je rising wedge, pa je down. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

taj nacrtani je probio ali prema dolje (za sada)

Nemoj misliti na m2!

@prognozer

Onda lijepo napiši da si popušio, a ne da nemaš.

"alea iacta est"

exelleroo, nemoj se ljutiti. Znam da to zvuci drukerski, kao kad netko izadje pa odjednom navija za rast, ali ovdje stvarno nema nikakvog utjecaja na nase certifikate, pa onda samo lagano.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

@prognozer

Onda lijepo napiši da si popušio, a ne da nemaš.

@prognozer
hehehehehe eeee sto jes jes 🙂

@exelleroo
nasmijao si me sad do suza 🙂

@Therion

Ma ljudi nema ljutnje, ali podebljava on pozicije već neko vrijeme, pa mu priča kreće sa ulaz-izlaz fini plus, a sad je vani i ide to na 7900….pa nismo idioti.

Zar ne?

"alea iacta est"

što se dešava kada bi dax npr. u 17.30 skočio na 7760, a ujutro prije otvaranja zse-a bude opet 7600 npr. ?

vidim ima nas na asku nekih milijun kuna u strpljivom očekivanju [emo_smijesak]

vjerujem da bi to na sdx1 bila prava pušiona[emo_ljut]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close