SPX ima potencijala do 1500, tehnički gledano prema inv. H&S i trendline-u, što je prilično daleko.
DAX ima potencijala do 7600, što je jako blizu, najvjerojatnije ovaj tjedan.
Vidjet ćemo da li će se Ameri i Švabe i dalje sljubljivati kao proteklih tjedana, ili će svatko svojim putem. Navijam za razdvajanje i potvrdu TA. 🙂
Mudraci,
što mislite o nafti ovaj tjedan, bi FED mogao nastaviti QE Super Eternity i oslabiti dolar?
Hm? Čini mi se moguće.
Glavno da si spomenuo Dax u jednoj recenici, da ne bude off-topic.
nafta danas mali longić a sutra čekaš vlak pa kud on krene i ti za njim samo što se sve to dešava kad se zse zatvori. izgleda da je svugde bulčina osim na smrdljivom crobexu.
nafta danas mali longić a sutra čekaš vlak pa kud on krene i ti za njim samo što se sve to dešava kad se zse zatvori. izgleda da je svugde bulčina osim na smrdljivom crobexu.
Groby će im se pridružit kad krenu u short.
DAX je stvarno zreo za jedan pad do 7350-7400
SPX ima potencijala do 1500, tehnički gledano prema inv. H&S i trendline-u, što je prilično daleko.
DAX ima potencijala do 7600, što je jako blizu, najvjerojatnije ovaj tjedan.
Vidjet ćemo da li će se Ameri i Švabe i dalje sljubljivati kao proteklih tjedana, ili će svatko svojim putem. Navijam za razdvajanje i potvrdu TA. 🙂
vrlo vjerojatno ce testirati 7600 kada ameri otvore
no ja sam nestrpljiv pa sam danas podebljao short
graf u prilogu je samo informativan i 30 min zbog volumena…
Lp
Meni ovo smrdi na korekciju do 7450-7490, onda uspon do 7600 (tu negdje), i onda krece do 7200 uz uspone i padove usput.
Evo vam moji graf za nasdaq napravljen prije cca 2 god. I dalje mislim da će dosegnuti nacrtano
Ovaj graf je subjektivno mišljenje autora i ne može biti shvaćen kao orjentir prilikom ulaganja. Za tako nešto obratite se profesionalcima iz financijske industrije.
Evo jedan graf također za nasdaq ali na kraćem vremenskom razdoblju. Trenutno je moguće formiranje inv. HS. Obrazac još nije formiran, ali ako bude on bi vodio Nasdaq na novi high.
Ovaj graf je subjektivno mišljenje autora i ne može biti shvaćen kao orjentir prilikom ulaganja. Oznaćene linije također su subjektivno mišljenje i ne smiju biti shvaćene kao nekakvi targeti ili ciljevi Za tako nešto obratite se profesionalcima iz financijske industrije.