Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mida@ neznam o cemu govoris??? trguj kako ti tvog graf govori .. TA analiziranje dok si na krivoj strani marketa dobiva sasvim drukciju sliku…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

da,,imamo klin..medjutim ,imamo probijenu razinu 7430 koju bi trebali testirati za suport..zelena linija, probijena je i padajuca linija iz 2007 sa jakim relijem (crvena) momentum ,slika govori vise od tisucu rijeci..
po meni meni jos nema pravog shorta ni blizu…osim ovih kratkih ispuhivanja…

slozio bih se. kao sto sam vec par puta rekao ne trgujem na tkzv “znanstvanoj” osnovi, grafovi i to…. nego cisto na osnovu inuicije.

i moja intuicija mi govori upravo sto je Inverter napisao.
daleko je to jos od sigurnog shorta..

po meni ovo ide na slijedeći test 7140, a što je preko 60 Kuna, ali da vidimo kako će biti

Ako se ameri propisno zacrvene mogao bi dax i na -1%[emo_namigusa]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Zato sam i napisao da tek kad (i ako) probije cca 7200, da ide nisko. A tek onda mozemo pricati o shortu. Sve ostalo je veca-manja PSK. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

zašto stalno spominjete 7200 ?

Pa pogledaj inverterov i moj graf. Tocka sjecista na donjoj liniji klina je upravo tu negdje oko 7200. Ne znaci da ide tamo, nego ako dodje tamo, imamo zavrsenu formaciju i svako probijanje je signal za trgovinu.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Pokušao sam staviti na graf moje i vaše viđenje,
vaš crveni trend, moj plavi

molim komentar !!!

@Mida, ono što ti želi reći Inverter je u tome da je još uvijek rastući trend, i da dok se parametri ne promijene, ostaje isto. Moj graf pokazuje odbijanac prema gore.

Kako ja vidim grafove, zlato još nije u buyu,gledajući malo širu sliku. Ulaz sada je mutan, može vas lako izvozati kretanje gore-dole.
Evo tjedni graf, linija trenda iz 04/2009. je trenutno na cca 1675, oscilatori nisu još u oversoldu,tako da bi trebao biti pad do linije trenda,a ulaz u long je IMO kad napadne tu liniju.

Tjedni graf:

http://postimage.org/image/ohs8snb3t/

Na dnevnome je situacija malo mutnija,imamo dvije linije trenda i obje izgledaju solidno,ali ja se ne bi opterećivao nijedno od njih jer ona gornja, tjedna, izgleda vrlo stabilno i još k tome ide paralelno sa MA 100.

Dnevni:

http://postimage.org/image/52hgzjhtl/

@frka, ja jos uvijek ocekujem 7600 pa odbijanac dolje.

@vanjanja
, nisam na kompu pa ne mogu staviti graf, ali kad bi povukao gornju liniju s vrha – pocetak listopada, a ne ovako vodoravno, ispada trokut i potencijalni long signal ako probije cca 1740.

Mida, ovaj tvoj graf nema ucrtan klin. Klin je i “tvoja” plava i “nasa” crvena linija.

New Report

Close