inverter, exllerao
u čemu je problem ?
naravno da sam na točnoj strani, ali činjenice su činjenice, a u Americi i službene
kriva je ona strana na kojoj je večina, nekako mi se cini da to i jesu shortevi.
Bar se pozicije lako provjere. Dakle teoretski je moguče.
Praktično, ne vjerujem u zavjere.
BTW. po eur/usd mislim da ovo nema još dalekog potencijala za rast.
Pitanje za EUROBUND.
Vidim da Erste još uvijek indeksira ugovore za prosinac koji su danas 142,76, a ugovori za ožujak su 144,50. I što sad recimo ja shortam i oni sutra prebace na ugovore za ožujak i fino 17% sam odmah u minusu. Tu uopće nema informacija kako to oni vode i kako podešavaju i kada prelaze na nove ugovore. A s ovakvom polugom sigurno se isplati igrati long/short na Bundu jer je fina volatilnost. ERSTE ERSTE!!!
@all
kriva je ona strana na kojoj je večina, nekako mi se cini da to i jesu shortevi.
Bar se pozicije lako provjere. Dakle teoretski je moguče.
Praktično, ne vjerujem u zavjere.
BTW. po eur/usd mislim da ovo nema još dalekog potencijala za rast.
Imaš tu nove granične cijene http://www.zse.hr/default.aspx?id=43274.
Sad sam tek skužio Rekvijem na što si mislio, ne znam to.
Mrzim kad niš ne vidim.
s ovim kalkulatorom od CEBA-e izgleda da se neće sutra ništa promijeniti na LBU1 i SBU1, podesili su tako da ostanu na ovim razinama kako je sad. svejedno pričekat ću sutra za bilo kakvu kupovinu kad to i osobno vidim
@Inverter
to je ona grupa Pips Chips i to?
Da, 2% rasta pogotovo bez pullbacka je koliko znam sasvim ok za manju korekciju.
Koliko vidim u biti je 2,4% rasta eura.
Od 12/11 je dax istovrmeneo došao od 7168 do 7455 tj oko 4,2% ili ti 420 pipsa(da ti bude jasnije).
Sad probaš izračunati kako bi izgledao pullback eura od 1% i gdje to svrstava DAX – po meni na sma 50 ali ok.
Nije nagovor za kupnju ili ostalo, štogod.
thanks
domach1984@ dax je jos u kanalu od 6950 i bori se sa linijom trenda iz 6 mj.ove god , .famozna razina 7430 probijena iz 4 pokusaja , ozbiljnog shorta jos nema na vidiku..