Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kažete kada je dax problem izračunati idemo spx, jer i tako su kao jaje jajetu

koliko ja vidim spx je pao ispod razine podrške i očekuje ga veća korekcija

Prva primjedba: Uzeo si,po mom viđenju,nepotvrđenu liniju trenda.
Druga primjedba: Kad koristiš liniju umjesto svijeća ili OHLC, onda ti se linija trenda pomiješa sa linijom vrijednosti,bude neprecizna. Svijeće možeš preciznije gađati,pogotovo ak imaš mogućnost iscrtavanja “magnetizirane” linije trenda. Na mom grafu čak i ova nepotvrđena linija trenda nije probijena,a osim toga oko nje se trenutno vrti i MA 100,tak da imamo potporu u vidu te pomalo šuplje linije trenda i MA 100 (cca 1410 bodova). ništa posebno,rekao bih. Ipak,pomolimo se da SPX završi dan ispod 1410. :očenaš:

P.S. Sve je napisano u najboljoj namjeri, bez ploča za put u pakao 🙂

Vanjanja
Možeš staviti graf da vidim točno o čemu govoriš ?

@mida,

evo točno tvoj raspon, od 3.10.2011. – 30.11.2012. Ovo je magnetizirana linija,zalijepila je točno na low od svijeća. Računaj da nemam današnju svijeću,imat ću je tek sutra,ali mogu izmjeriti da je linija trenda danas na cca 1410,90 bodova.

http://img837.imageshack.us/img837/2674/000spxdnevnilinijaod310.png

vanjnja
osim što je tvoj graf precizniji drugo je isto
ono što vidi iz mog, a sada i iz tvog grafa je da spx je izgubio potpuru i ima klasičan refleks prije veće korekcije bez obzira na magnetiziranu liniju, ali napominjem opet da je to samo moje viđenje

Korelacija SP500 i DAX-a, ako bi poravnali Njemci se imaju podosta iskorigirat,
negdje do 7280.

@mida,
u stvari se ne bih uopće opterećivao linijom trenda od 3.10.2011. Kako prije rekoh, malo je šuplja. Ono što mi se trenutno jako sviđa,i ako je za vjerovati FreestockChartsima, jest: 1. SPX je zatvorio ispod MA 100 (1409,99). 2. Nije nasjeo na gornju ucrtanu liniju (vidi graf ispod) 3. Nije prešao tjedni srednji boll (1114,99).

http://s13.postimage.org/4lqz69f9z/000_SPX_dnevni_linija_od_3_10_2011.png

Jučer su Ameri zatvorili u crvenom, evo sad su Japanci otvorili s gotovo identičnim minusom, vjerujem da će i DAX danas u minus od bar 0,5% na otvaranju.

I opet krece pumpanje. :S

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

A Dax opet jašeeeeeeeeee

"alea iacta est"

I tako EUR/USD još ima koliko do 1.3100 – 1.31500

i forexičari, kažete short ha?

Sweet.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

A jel Vam se zeleni pred očima. [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Hebiga, loše sam spaval noćas.

Meni se crveni.[emo_zloban]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

imam neki dojam da je DAX na laganoj klackalici koja je zapeta kao puska.

i da ce relativno naglo i ubrzo biti katapultiran…. samo ne znam na koju stranu…

gore ili dole.

New Report

Close