Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gledam deutsche bank na dax kao naj mjerodavniju dionicu i vidim da po ta ona ima solidan prostor za rast, a što govori da je dax napunpan ne blue chip dionicama i time ostavlja prostor za rast

dodani problem ovoga rasta je i volumen trgovanja koji je solidan
otpori na tehničkoj analizi su pali i postali podrška, te ostaje nema jedino psihološki otpor od 7500 kao zadnja točka nadanja, a koja bi danas, ovisno o amerima, mogla biti lako probijena

u svakom slučaju čekam 7700 da bi priznao poraz

Mislim da Erste zadnja dva tjedna zadovoljno trlja ruke[emo_naivan]

nije valjda kapituliranje na shortevima …??

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

heheh ovi na sdx1 drže spread uvijek 1,10kn neovisno koliko iznosi trenutno certifikat, pa se to onda fino povećava % koliko mora potegnuti prema dolje DAX da dođeš na nulu

Mora potegnut na koliko je bio kad si ga kupio, vise za 1,10 kn + provizija, da bi bio na nuli. 🙂 Ali to je sitno (tih 1,10 kn + provizija), ako dodjes s “glavnicom” na nulu.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

$ sve zahebava ode i nafta u mp3

who dares, wins

Ja cekam 7750 da bih priznao poraz, tj. onda ce mi isplatiti 18,80 kn po certifikatu (ovisno o tecaju +/- desetak lipa). Veliki gubitak, ali barem necu plakati ako dodje do 7745 i onda pocne padati kao da nema sutra, a ja kao srezao gubitke. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Je li to TSWL blizu pucanja???

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund

Ne, puca na 94,9

"alea iacta est"

@exeleroo
zar nisu polovinom studenoga donijeli nove granične i izvršne vrijednosti za TLWL i TSWL?
moguće i da si u pravu, ne pratim baš naftu

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ja cekam 7750 da bih priznao poraz, tj. onda ce mi isplatiti 18,80 kn po certifikatu (ovisno o tecaju +/- desetak lipa). Veliki gubitak, ali barem necu plakati ako dodje do 7745 i onda pocne padati kao da nema sutra, a ja kao srezao gubitke. 🙂
[/quote]

je li ti to u Erste-u radiš ?

Ja pratim samo WL1, ili ti biturbo takozvani.
Ovja nazovimo obični puca na 105,9

"alea iacta est"

Najveći prometi na dax su svaki dan od 17.15 do 17.45 sati i obično tada odredi smjer [emo_smijeh]

New Report

Close