gledam deutsche bank na dax kao naj mjerodavniju dionicu i vidim da po ta ona ima solidan prostor za rast, a što govori da je dax napunpan ne blue chip dionicama i time ostavlja prostor za rast
dodani problem ovoga rasta je i volumen trgovanja koji je solidan
otpori na tehničkoj analizi su pali i postali podrška, te ostaje nema jedino psihološki otpor od 7500 kao zadnja točka nadanja, a koja bi danas, ovisno o amerima, mogla biti lako probijena
u svakom slučaju čekam 7700 da bi priznao poraz
nije valjda kapituliranje na shortevima …??
heheh ovi na sdx1 drže spread uvijek 1,10kn neovisno koliko iznosi trenutno certifikat, pa se to onda fino povećava % koliko mora potegnuti prema dolje DAX da dođeš na nulu
Mora potegnut na koliko je bio kad si ga kupio, vise za 1,10 kn + provizija, da bi bio na nuli. 🙂 Ali to je sitno (tih 1,10 kn + provizija), ako dodjes s “glavnicom” na nulu.
…
u svakom slučaju čekam 7700 da bi priznao poraz
Ja cekam 7750 da bih priznao poraz, tj. onda ce mi isplatiti 18,80 kn po certifikatu (ovisno o tecaju +/- desetak lipa). Veliki gubitak, ali barem necu plakati ako dodje do 7745 i onda pocne padati kao da nema sutra, a ja kao srezao gubitke. 🙂
Je li to TSWL blizu pucanja???
@exeleroo
zar nisu polovinom studenoga donijeli nove granične i izvršne vrijednosti za TLWL i TSWL?
moguće i da si u pravu, ne pratim baš naftu
Ja cekam 7750 da bih priznao poraz, tj. onda ce mi isplatiti 18,80 kn po certifikatu (ovisno o tecaju +/- desetak lipa). Veliki gubitak, ali barem necu plakati ako dodje do 7745 i onda pocne padati kao da nema sutra, a ja kao srezao gubitke. 🙂
[/quote]
je li ti to u Erste-u radiš ?