Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nevjerojatno koliko su zilavi.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

evo našao sam 1,25 milijardi Eura

http://www.boerse-frankfurt.de/de/aktien/indizes/dax+DE0008469008

mida@ možda ti ovo može pomoći jer bitan je i volumen sastavnica dax-a
http://www.finanzen.net/index/DAX/Volumen

who dares, wins

@mida,

vjerojatno sam fulao nule kad sam rekao 144T. Ono je bilo 144 milijuna u sat vremena. U praksi, imaš jedan TAB manje otvoren,ako na jtraderu samo rifrešaš graf. jtrader je live -15 min.

Da je crobex žilav barem blizu kao dax nikad nebi uzimao certifikate…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Da je crobex žilav barem blizu kao dax nikad nebi uzimao certifikate…

e da je Hrvatska Njemačka [emo_cool]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

na ovom se vidi da je umjetno pumpanje da velika ekipa izađe a onda
pa pa dax.

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Pocelo je.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

ma počelo je qrac, Obama sprema izjavu o litici polovicom dana…

Da je poštenja trebali bi do govora odrapiti dobro,a onda ovisno o tumačenju govora još niže ili natrag. Ne bih nikome htio pokvarit vikend ali čini mi se da bi ameri mogli do kraja dana na +2%. veća-manja… [emo_ooooo]

http://finance.yahoo.com/news/stock-index-futures-signal-flat-095723516.html;_ylt=Al_AYR6HSNrLA03mLat9FWXuuYdG;_ylu=X3oDMTN2aTZuajN1BG1pdANUb3AgU3RvcnkgQ29sbGVjdGlvbnMEcGtnAzI0NjBmY2VjLTA0NDEtMzU4Mi04YTYzLWRmNTIyODVkYzQyOQRwb3MDNgRzZWMDdG9wX3N0b3J5BHZlcgNlN2Q0MzdhMC0zYjBiLTExZTItYmZmNi1kN2RlMjZhNzQwMDM-;_ylg=X3oDMTFlamZvM2ZlBGludGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdAMEcHQDc2VjdGlvbnM-;_ylv=3

Boehner:

“on the fiscal cliff talks we are almost nowhere”

a dobro.

Rast indexa na ovo je ravno čudu.

Valjda svi očekuju da im netko kaže – ništa od dogovora ili neku drugu varijaciju.

Zapravo, to se rijetko kaže, samo se dogodi dok se svi na vlasti smješkaju.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Boehner:

"on the fiscal cliff talks we are almost nowhere"

a dobro.

Rast indexa na ovo je ravno čudu.

Valjda svi očekuju da im netko kaže – ništa od dogovora ili neku drugu varijaciju.

Zapravo, to se rijetko kaže, samo se dogodi dok se svi na vlasti smješkaju.

da… market se više boji ogromnog bull potencijala koji se nudi ako se cliff rješi…

jer kao… globalni rast za 2013 je oko 4%… – forecast. to je glavni razlog zašto je dax ovako bullish… 🙂

Tako da u idućih 3 tjedna će biti jako gadno… S jedne strane imas fiscal cliff koji spušta s&p 500 ispod 1300 a s druge strane global growth od 4% … 🙂

osobno mislim da dax ide dole 200 points minimalno do 20.12.2012. pad bi trebao krenuti sredinom tjedna.. jer s&p 500 mora odraditi val 2 do kraja cca. 1426… tek onda idu krvavi dani za dax.

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Morate znati da je dax globalni index… Znači, viš e korelira sa china, emergin markets… Baza mu jest EU ali driver je globalni… No fiscal cliff okreće globalni forecast na dolje pa bi i dax morao padati kad se neizvijesnost poveća početkom prosinca…

Ekipi u shortu držim fige… Nije ugodno al nagrada može vrlo lako doći… Ja sam radio stop loss na 7330… No vraćam se početko tjedna k vama[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close