Evo gledam dax i opet rastu više od drugih…jučer su pali puno manje od drugih…očito nam nije suđeno…btw. ja sam u minusu cca 10 000kn na shortu i zaista ne pamtim ovako dug pobjednički niz jednog indeksa a pogotovo ne u ovakvim turbulentnim i neizvjesnim vremenima…
sjeti se isto tako i pada DAX-a pred desetak dana sa 7430 na 6950 bodova i to sve u 4-5 dana
kolega, manite se ćorava posla, EWT je sam po sebi nebuloza, a EWT u kombinaciji sa polugama od 5-10x je iznenadna smrt… a bio mlad čovjek.
Kolega kako Vam Hidrica????
Meni i na shortu uvijek ima MM,a tko Vama brani Hidru od propada na 50kn????[emo_palacd]
Moj trenutni gubitak na shortu je bio 4%. S obzirom da sam danas mazio sad je na 2,5%. O čemu Vi pričate kolega Knox??? Ja nemam panike ovdje, a imate li Vi na Hidri???? Jeste pokupili željene količine na ovom gubitašu ili želite da Vas još okite. Bude Hidre i ispod 90kn, a Vam je bilo jeftino na 110kn.
S obzirom da je Vaš gubitak 8 puta veći baš i niste mjerodavni ovdje za savjete.
dax zatvori trgovanje na 7330, a onda automati nastavljaju pumpati dalje pa smo došli za sada na 7350
u principu dax radi od 07,30 do 22.30, ako se ne varam ili 15 sati, a mi ga imamo 6 sati za trgovanje
nafta i zlato više su ovisni o političkim nego ekonomskim okolnostima što samo po sebi postavlja veliki rizik i kod tehničke i fundamentalne analize.
Ameri upravo pokušavaju dotući Iran niskom cijenom nafte, kako možemo znati kada će brokerima WallStreeta reći, ajde dosta sada to napumpajte treba nam lova ?
drugim riječima ovo je sve bez veze, nemamo online gledalice, nemamo mogućnost trgovanja bar od 9 do 17.30 kada dax uživo trguje odnosno od 7.30 do 22.30 kada automati naloge redaju u kolonu
JEDINO RIJEŠENJE PO MENI MOGU BITI CERTIFIKATI S MEGA POLUGAMA KOJI ĆE OMOGUĆAVATI TRGOVANJE OD 10-16 SATI, A DA KOD MALIH POMAKA INDEXA IMAMO VELIKE OSCILACIJE CIJENA, NARAVNO BEZ DRAŽBI URAVNOTEŽENJA I BJEŽANJA ERSTEA KOD VEĆIH OSCILACIJA KAO DO SADA
Moj trenutni gubitak na shortu je bio 4%. S obzirom da sam danas mazio sad je na 2,5%. O čemu Vi pričate kolega Knox??? Ja nemam panike ovdje, a imate li Vi na Hidri???? Jeste pokupili željene količine na ovom gubitašu ili želite da Vas još okite. Bude Hidre i ispod 90kn, a Vam je bilo jeftino na 110kn.
S obzirom da je Vaš gubitak 8 puta veći baš i niste mjerodavni ovdje za savjete.
Moj plus na HDEL je otprilike koliki je tvoj minus na certifikatima, a sad ideš na ignore jer ćeš prezentirati još hrpu gluposti i neznanja pa da ne gubim vrijeme i volju na tebe.
ispada da dax trguje vrlo predvidljivo
čekaju 17.30 i onda veliki poredaju automatske naloge za sutra, a ravnaju se po amerima bez filozofije
eventualno ujutro malo korekciju naprave od 07.30 do 09 sati ovisno o azijskoj burzi
Hmm… scenarij isti ali obrnuti od prije 10-tak dana.
Samo spomeni fiscal cliff i shazaamm, down we go.
malo ste nervozni u shortevima ha? nema zime ,strpljenja …