Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

domach1984@ gledaj malo siru sliku …valute ,obveznice itd..pogotovo valute ..dolar odradio top.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jasno sve Inverter.

Ali USA debt koji god uzmeš ne govori ništa o recesiji – što inače radi -a li uzmi u obzir agresivnu politiku FED-a i nije čudno da ne govori nista kada je na ATL-u.

Cijena Njemačkog duga? Pa mislim da je tu sve jasno.

Samo ti kažem, sad kada se svi vrate sa Thaknsgivinga i Boehner i Obama nishta ne dogovore ili kazu imas down svih downova.

Opet, burze su odovojene osobe i tko zna što može biti.

Opet, u slučaju USA recesije svi će bježati u dolar tako da dolar raste i equityi bi trebali padati – jer dolar još uvijek je last resort.

Poanta je, rast 5 ana traži manju korekciju od par dana, samo to velim, ostalo ajme majko što sve može biti [emo_palacg]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

citam vas malo tu iako se ne mesam pa evo da se malo ukljucim i u razgovor da razbijem monotoniju.

@domach i @inverter : a sta kazete na BLA39, mrlj000, gh11, ZRLJ8, ABVGD5632 ?

imate li kakav komentar na ove….. ? 🙂

kibic@ jel tebi dobro [emo_beztona][emo_beztona][emo_beztona]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nije, napuštam razgovor.

Ovo su rasprave za Jamesa onog jazavca[emo_palacg][emo_palacg]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Meni sve izgleda da će EU indexi uskoro debelo zaroniti
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=396554

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@domach od svih tih vasih tu skracenica i grafova ja to gledam ovako:

ovdje se moze ubost lijepa parica samo treba pogodit u nekom skorom razdoblju hoce li DAX gore ili dole.

a tu ti je feeling najvazniji 🙂

Molio bi odgovor na pitanje, ako kupim short dax egb- s- sdx1, ima li neko vremensko ogranicenje kada ga moram prodat, ili nesto takvo slicno. Hvala

No pain no Game

@roger
Vaš link …

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Molio bi odgovor na pitanje, ako kupim short dax egb- s- sdx1, ima li neko vremensko ogranicenje kada ga moram prodat, ili nesto takvo slicno. Hvala

ISIN | WKN Long / Short Izvršna cijena Barrier Dospijeće Poluga Valuta bid ask

DAX
AT0000A0WR57 | – duga 6.000,00 6.250,00 30.09.2013 5,70 HRK 95,60 96,60
DAX
AT0000A0XHC3 | – kratka 8.000,00 7.750,00 30.09.2013 9,34 HRK 56,70 57,70
AT0000A0XHA7 | – duga 6.600,00 6.850,00 30.09.2013 10,78 HRK 50,30 51,40
DAX
AT0000A0WR65 | – kratka 8.500,00 8.250,00 30.09.2013 5,67 HRK 94,50 95,50

tu ti je krajnji datum, ali mislim da su puno bitniji i kriticniji pojmovi
izvrsna vrijednost i granicna vrijednost, kada mozes ostati bez svih novaca ulozenih.

ali i ja sam tu teski pocetnik pa bolje da ti ovo objasni netko od ovih koji puno vise znaju od mene…..

DAX polako i sigurno prema 7500 ?
malo padne pa up i tako u krug ..

New Report

Close