Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Koji realan razlog za to postoji?
TA
cijeli dan čekam DAX na 7100 da kupim LONG i evo sada, šipak, kada sam bio škrt
Koji realan razlog za to postoji?
Niske prinosne stope na štednju[emo_palacg]
Ja sam out iz svega. Osim ADPL naravno.
I was early taught to work as well as play,
My life has been one long, happy holiday;
Full of work and full of play-
I dropped the worry on the way-
And God was good to me everyday.
ovdje moze short ..dax…7170-80
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
Ako se zakuca ispod 1382 danas SP i ostane sweet short bude.
ovdje moze short ..dax…7170-80
švabe praše zeleno, USA u crvenome. bit će sutra zanimljivo [emo_cool]
Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!
Ček Grčkica još mora objaviti pozitivnu vjest financiranja:)
Easy boys.
Vidim počeli pregovori o Palestini, Izrael zaustavio privremeno odluku o kopnenoj ofenzivi, uključili se u pregovore Katar, Egipat, čak je i Hillary otišla dole, mislim da je krajnje vrijeme da nafta krene prema dole[emo_palacd].
to sam očekival za vikend, al su se izraelci morali preseravat sa svojim raketnim štitom. no dobro, barem sam smanjil prosjek shorta na 130kn
Evo novi scenarij, rast po meni itekako nije gotov još, iako će biti vjerovatno do kraja tjedno jedno manje hlađenje, al ne preveliko. Iza toga slijedi rast do cca 7270 iako ne bi isključio niti 7320. To bi trebao biti manji vrh i nakon toga opet žešći SELL OFF iliti rasprodaja.
Dakle pričekati s ulaskom u SHORT iduća 2 tjedna.
Vidim počeli pregovori o Palestini, Izrael zaustavio privremeno odluku o kopnenoj ofenzivi, uključili se u pregovore Katar, Egipat, čak je i Hillary otišla dole, mislim da je krajnje vrijeme da nafta krene prema dole[emo_palacd].
to sam očekival za vikend, al su se izraelci morali preseravat sa svojim raketnim štitom. no dobro, barem sam smanjil prosjek shorta na 130kn
[/quote] nafta probila padajuci kanal od pocetka pada 17 .9. 2012..84 ,xx ne probija..izgleda kao LONG
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak