izgleda mi ako dax probije 7160 ode u nebo ( 7500 ), ali u suprotnom na 6800 ima podršku.
vidim projekciju investtecha na 6950, ali ja je nikako ne mogu posložiti kako su došli do nje, uvijek me vraća na 6800 ili 7500 ?
domach1984@ tjedni cfd graf ..valjda netrebam objasnjavati
Ajde malo te bikice kolega potjerajte sad…
Pozdrav!
Eksluzivne snimke Jamesa u akciji kroz oci jednog primitivusa(mene)..
Ima prica i nastavak,ali mi nije stao zbog slike Jamesa, uglavnom na kraju dana su spajdersi provirili, es malo isto, dax je odradio nesto slicno samo u petak nije probio liniju(tek jucer) itd….
Kad sam vec tu vix je jucer isto bio zanimljiv
@James na istoku su testirali dno jucer, a i danas nesto kilave…
Totalno OT, hoce li jabucari napraviti desno rame i hoce li to biti kraj tog vocnjaka, kako je to znala reci kolegica Brankica bio bi to jedan neispravan
obrazac sa pogresnom linijom vrata…
Pozdrav!!!!
@ Spartanac
U petak se vraćam u Zagreb, normalno s podmornicom.
Nešto nam se NA TO uozbiljio.
lp[emo_smijesak][emo_cool]
@Inverter
A sve se vidi, samo ja pričam o trendu sada a ne o godišnjem tj nekom dugoročnom, max do mjesec dana.
Vidim počeli pregovori o Palestini, Izrael zaustavio privremeno odluku o kopnenoj ofenzivi, uključili se u pregovore Katar, Egipat, čak je i Hillary otišla dole, mislim da je krajnje vrijeme da nafta krene prema dole[emo_palacd].
@Inverter
A sve se vidi, samo ja pričam o trendu sada a ne o godišnjem tj nekom dugoročnom, max do mjesec dana.
@Inverter – pa da fraktalno i kroz dimenzije. Tako vidiš sve samo nije lako to sve tak usporediti. Ali da. U pravu si.
Ovi Njemci su panzer nevjerovatni.
Ne daju oni svoj index[emo_palacg][emo_palacg]