Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dok naši otvore svoju prčvarnicu ode voz…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

izgleda mi ako dax probije 7160 ode u nebo ( 7500 ), ali u suprotnom na 6800 ima podršku.
vidim projekciju investtecha na 6950, ali ja je nikako ne mogu posložiti kako su došli do nje, uvijek me vraća na 6800 ili 7500 ?

domach1984@ tjedni cfd graf ..valjda netrebam objasnjavati

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ajde malo te bikice kolega potjerajte sad…
Pozdrav!

Eksluzivne snimke Jamesa u akciji kroz oci jednog primitivusa(mene)..
Ima prica i nastavak,ali mi nije stao zbog slike Jamesa, uglavnom na kraju dana su spajdersi provirili, es malo isto, dax je odradio nesto slicno samo u petak nije probio liniju(tek jucer) itd….
Kad sam vec tu vix je jucer isto bio zanimljiv

@James
na istoku su testirali dno jucer, a i danas nesto kilave…

Totalno OT, hoce li jabucari napraviti desno rame i hoce li to biti kraj tog vocnjaka, kako je to znala reci kolegica Brankica bio bi to jedan neispravan
obrazac sa pogresnom linijom vrata…

Pozdrav!!!!

@ Spartanac

U petak se vraćam u Zagreb, normalno s podmornicom.

Nešto nam se NA TO uozbiljio.

lp[emo_smijesak][emo_cool]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

@Inverter

A sve se vidi, samo ja pričam o trendu sada a ne o godišnjem tj nekom dugoročnom, max do mjesec dana.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Vidim počeli pregovori o Palestini, Izrael zaustavio privremeno odluku o kopnenoj ofenzivi, uključili se u pregovore Katar, Egipat, čak je i Hillary otišla dole, mislim da je krajnje vrijeme da nafta krene prema dole[emo_palacd].

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

@Inverter

A sve se vidi, samo ja pričam o trendu sada a ne o godišnjem tj nekom dugoročnom, max do mjesec dana.

takodjer ali dobro je znati generalni trend…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Inverter – pa da fraktalno i kroz dimenzije. Tako vidiš sve samo nije lako to sve tak usporediti. Ali da. U pravu si.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

one week show puče ko pruće .. za početak 7110 ?

free flow information

Ovi Njemci su panzer nevjerovatni.

Ne daju oni svoj index[emo_palacg][emo_palacg]

[emo_ooooo]
ode dax na 7500

New Report

Close