Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Riješio pola longa…

Dotakao SPX 1380.. jako sumnjam u puno više.. naravno, mozda sam u krivu:)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ja očekujem SPX do 1382 ili 1390 nikako preko.

Znači iznad 1.390 se pitanje zašto ovo raste? pretvara u dokle ovo raste?

sve držim još, bez filozofije.
moram sad već mislit na kraj godine i bonuse, a neće bit bolje prilike od ovih longova.

Znači iznad 1.390 se pitanje zašto ovo raste? pretvara u dokle ovo raste?

Ratni bubnjevi se čuju iza planina, mora i pustinje.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

prodao sav long na DAX…sad čekam short za ulaz

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

ovo sa naftom je ko u sred minskog polja. kad će oni izraelci prestati pucati? remete mi planove ekonomskog razvoja…

who dares, wins

prodao sav long na DAX…sad čekam short za ulaz

ajd pročitaj još par puta što si napisao, pa onda opet barem toliko puta.

free flow information

The epic battle:

SPX vs. 1382(SMA 200)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Dakle ako me pamćenje služi prije 20 dana ste imali graf da će DAX na 6950. Pogodak točan u milimetre. Dokle ide odbijanac???
Je li gotovo! Sutrašnji dan će biti potvrda, nastavka pada ili nastavka rasta do novog ATH-a svih vremena.[emo_smijeh]

Uz ovakve negativne prognoze i trendove koji vladaju mislim da ovaj uzlet nemože biti dužeg daha jer se temelji na jako lošim osnovama, a predviđanja su još i gora…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Hm.

Sve je jako relativno. Nitko nije rekao da nekakav deal za cliff i nece biti donesen. Ide holliday season.

Teoretski ovo moze biti i dno, teoretski.

Thanksgiving je u četvrtak, ne znam jel u petak rade USA burze?

Ako da, u petak bi moglo biti čišćenja.

Ugl SPX je probio sma 200, ali mi se ipak čini da bi DOW i NASDAQ trebali napasti sma 200 bar jednom još prije pravog pada.

Dakle ima tu mjesta još -ako se ide u tom smjeru.

A dax? moguće je da će se probati 7150 ili čak 7200.

Ali tko to zna? ovo su prijelomne granice.

Još jedan ovakv dan kao jučer i staviti će se uopće cijeli downtrend pod upitnik a onda je sve moguće – s koje god strane gledaš TA ili FA.

Slažem se sa “Prognozerom” – sve je totalno moguce.

sve dok drzi trend linija iz 2009 spx ,,nema govora o preokretu …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Inverter – daj stavi pliz graf od 2009 SPX da vidim jel mislimo isto.

New Report

Close