Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaista gledam i ne vjerujem da ljudi kupuju long u ovom trenutku…..

Mislim da sa shortom bilo kojim nikako nebi trebalo biti greške…

momci jeste još short? ne znam jel bih dodavao ili kratio long pozicije na ovim razinama, pomoglo bi mi kad bi znao šta vi mislite.[emo_novac]

Zaista gledam i ne vjerujem da ljudi kupuju long u ovom trenutku…..

Mislim da sa shortom bilo kojim nikako nebi trebalo biti greške…

momci jeste još short? ne znam jel bih dodavao ili kratio long pozicije na ovim razinama, pomoglo bi mi kad bi znao šta vi mislite.[emo_novac]
[/quote]

Ja sam josh long. Izgleda obečavajuće.

Ako ste na to mislili damica.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Moje skromno mišljenje je pozitivno. [emo_palacg]

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

do kuda idemo sa gbp-usd long di kratimo ? 1.59 60-70 ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Džejms

samo dodaj..ja jesam jutros isko ne puno.
Petak je bio druga priča

"alea iacta est"

ja sam out long, meni dosta ,,spx je napravio cilj…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Inverter

Interesantno.

Ja očekujem SPX do 1382 ili 1390 nikako preko.

Dakle ima još [emo_palacg]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@Inverter

Interesantno.

neka te,,,ja samo sljedim obrazac..i tu izlazim…cak par bodova prije targeta..da ne ostane visit profitabilan nalog…

Ma jasno.

Najbolje, ako imas strategiju izlaza a ne blejat u prazno i lovit nekakve repove.

A di je miss James? [emo_namigusa]

inverter @

slažem se… dax 7090-7100 dobra razina za short…. Target 6900.

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

@Inverter

Interesantno.

spx 1382 ….ok.

1390 i više skoro pa nemoguće u ovoj fazi…..

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

@Optimum – slažem se ali kad kažem 1390 to ne mislim na to da će se zatvoriti na toj razini nego da ce ju dotaknuti na openu recimo i opet dolje i zatvoriti ispod SMA 200.

Makar ok to je sada cjepidlačenje.

New Report

Close