Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je ipak prava pjesma. može li nafta u dogledno vrijeme dotaknuti 80$ ?

who dares, wins

long stop eurostox 2443

samo nešto nesmijemo zaboravit
¨Dont fight the Fed¨

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Long Nasdaq 2.535
Long Shanghai A 18,93
Long GBPUSD 1,5855
Long AUDUSD 1,0310
Long Sugar 19,10
Long Coffee 152,0
Short Nasdaq Put @ 2.520
Short USDX 81,25

Leonidas, zašto Eurostoxx, ja sam 100% u USA i Kina. EU više nije u fokusu, bar do kraja zime.

testiran low dana, sad će bit napeto zadnjih pola sata. ajmo naši!

I šta ćemo sad s ovim Jobless Claimsima, zašto nije propalo 17% tržište? [emo_zloban]

iscrpljena prodaja…nema reakcije…up up [Smiješak]
[/quote]

[/quote]

Kazes ipak ne:)
[/quote] nakrcao se longa do dna upravo ..sad idemo to odvozit do 7100 ha?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Long Nasdaq 2.535
Long Shanghai A 18,93
Long GBPUSD 1,5855
Long AUDUSD 1,0310
Long Sugar 19,10
Long Coffee 152,0
Short Nasdaq Put @ 2.520
Short USDX 81,25

Leonidas, zašto Eurostoxx, ja sam 100% u USA i Kina. EU više nije u fokusu, bar do kraja zime.

GBP USD takodjer..
DAX long

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Moglo ni biti od interesa za trejdere naftom

Kanadski ministar financija John Flaherty je jucer rekao da Kanadska vlada planira u 2013-oj deficit od $14B umjesto kako su sada predvidjali $8B. Kako glavni razlog je naveo nize cijene nafte i sirovina nego stu su predvidjali u 2013-oj.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Kanadski ministar financija John Flaherty je jucer rekao da Kanadska vlada planira u 2013-oj deficit od $14B umjesto kako su sada predvidjali $8B. Kako glavni razlog je naveo nize cijene nafte i sirovina nego stu su predvidjali u 2013-oj.
[/quote]

Kanadski analitičari.

[emo_smijeh][emo_plazi]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

[/quote]
Zato će članice OPEC-a bit u suficitima. [emo_vrtimise]

Ja ulazim na svaku divku dax i europe( u ono sto underperforma), ovaj put je to bio dax, na 2443 europe bi pukla prva divka zato tu stop….
Uzeo sam i ja Amere, samo sto nisam jos zatvorio sve shortove, (one novije jesam jos u petak)da sad sve ne nabrajam recimo da sam trenutno sveukupno ipak net long!
Dolar je zavrsio krasan klincic na satnom i ondak ovo majmu_niranje umjesto da uredno opizdi…
Btw danas je bio i zanimljiv razlaz aussija– audusd i audjpy
Ajde malo te bikice kolega potjerajte sad, sta bi tek bilo da ovi moji nisu rezervirani….
Pozdrav!

Kolega Inverter, čemu krcanje sa LONGOM kad to ide dolje????
Prije 6950 ne kupovati! Niti pomirisati.
A lijepo sam Vam svima rekao na vrijeme,a neki još ne kuže.

NAJBOLJI TIP: Kupujte DALEKOVOD!
[emo_palacg]

New Report

Close