Long Nasdaq 2.535
Long Shanghai A 18,93
Long GBPUSD 1,5855
Long AUDUSD 1,0310
Long Sugar 19,10
Long Coffee 152,0
Short Nasdaq Put @ 2.520
Short USDX 81,25
Leonidas, zašto Eurostoxx, ja sam 100% u USA i Kina. EU više nije u fokusu, bar do kraja zime.
testiran low dana, sad će bit napeto zadnjih pola sata. ajmo naši!
iscrpljena prodaja…nema reakcije…up up [Smiješak]
[/quote]
[/quote]
Kazes ipak ne:)
[/quote] nakrcao se longa do dna upravo ..sad idemo to odvozit do 7100 ha?
Long Nasdaq 2.535
Long Shanghai A 18,93
Long GBPUSD 1,5855
Long AUDUSD 1,0310
Long Sugar 19,10
Long Coffee 152,0
Short Nasdaq Put @ 2.520
Short USDX 81,25
Leonidas, zašto Eurostoxx, ja sam 100% u USA i Kina. EU više nije u fokusu, bar do kraja zime.
DAX long
ovo je ipak prava pjesma. može li nafta u dogledno vrijeme dotaknuti 80$ ?
Moglo ni biti od interesa za trejdere naftom
Kanadski ministar financija John Flaherty je jucer rekao da Kanadska vlada planira u 2013-oj deficit od $14B umjesto kako su sada predvidjali $8B. Kako glavni razlog je naveo nize cijene nafte i sirovina nego stu su predvidjali u 2013-oj.
Kanadski ministar financija John Flaherty je jucer rekao da Kanadska vlada planira u 2013-oj deficit od $14B umjesto kako su sada predvidjali $8B. Kako glavni razlog je naveo nize cijene nafte i sirovina nego stu su predvidjali u 2013-oj.
[/quote]
Kanadski analitičari.
[emo_smijeh][emo_plazi]
[/quote]
Zato će članice OPEC-a bit u suficitima. [emo_vrtimise]
Ja ulazim na svaku divku dax i europe( u ono sto underperforma), ovaj put je to bio dax, na 2443 europe bi pukla prva divka zato tu stop….
Uzeo sam i ja Amere, samo sto nisam jos zatvorio sve shortove, (one novije jesam jos u petak)da sad sve ne nabrajam recimo da sam trenutno sveukupno ipak net long!
Dolar je zavrsio krasan klincic na satnom i ondak ovo majmu_niranje umjesto da uredno opizdi…
Btw danas je bio i zanimljiv razlaz aussija– audusd i audjpy
Ajde malo te bikice kolega potjerajte sad, sta bi tek bilo da ovi moji nisu rezervirani….
Pozdrav!