Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo blokada sad cekamo ocitovanje daxa zasto toliko pada 🙂

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Na LDX1 nema MM-a!!? povukli se samovoljno…??

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/226328/Nema-oporavka-eurozona-potonula-u-recesiju.html#.UKTg8-TaVcg

Ovdje stavljati linkove na komentare naših novinar(čić)a – koji ne znaju ni domaću situaciju komentirati kako spada, a kamoli vanjskopolitičku – mislim da je u najmanju ruku blesavo… [emo_smijeh]

evo kupljeno jos biturbo longa mislim da ovo nemoze ispod 7000 u ovom navratu ,svi podaci pozizivni od ocekivanja a sad ce i ameri u 14:30 iznenadit trziste,wal-markt isto tako imao vecu dobit od ocekivanja

revenue je bitan, manje je od očekivanog, i ono još važnije srezali su za 5 centa smjernicu za naredni kvartal, mislim da ide dolje dionica na otvaranju.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

samo na LDX1 ih nema [emo_mrgud] izgleda da njihovi analitičari vjeruju u jak odbijanac [emo_ooooo] a ERSTE obično “sve pogađa”

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ali ovo je provokativnost, kupovati dax na 7025 ili sada kada raste je velika razlika

Danas se protrgovalo bi-turbo longa pola miliona kuna. Mislim da je to uglavnom bila kupnja. Mozda imaju kakav dnevni limit poslije kojeg se moraju konzultirati o daljnjim koracima [emo_namigusa]

Slabo se to odbilo, bit ce jos prilike za nizak ulaz tko ima s cime (bez mene)

baš me zanima da li bi se makli kad bi se približilo na 1% od granične cijene, a u padajućem tržištu. zapravo tu i nije potreban odgovor.

Ja cu jos cekat jobless claimse.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

ne čekamo samo mi, i cijela njemačka čeka da im ameri kažu što će biti s njihovim gospodarstvom [emo_plazi]

New Report

Close