Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Njemački, francuski i talijanski GDP svi bolji od očekivanja.

Germany and France each grew modestly by 0.2 percent in the third quarter but with the euro zone’s debt-laden members suffering deeply, the currency bloc as a whole is likely to have slid into recession.
The quarterly performance Europe’s dominant economy reported on Thursday was in line with forecasts and analysts said it could not defy gravity for much longer. The French economy surprised on the upside, having been expected to post no growth at all after a revised 0.1 percent fall in the second quarter.
“That was the last good number from Germany for the time being. The German economy will probably shrink somewhat in the fourth quarter given that orders have been falling for the last year and the business climate … has caved in,” said Joerg Kraemer, chief economist at Commerzbank.
“That is due to the uncertainty caused by the euro zone crisis. I don’t expect the German economy to return to decent growth rates until the middle of next year.

"Only dead fish swim with the stream"

Ja sam danas opet uzeo long, vijesti su za sad nešto bolje od očekivanja, futuresi se zelene, tako da računam da će DAX ili ostati 1-2 dana na ovoj razini ili će se uskoro odbiti negdje do 7200. vaša razmišljanja?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Futuresi su se zelenili svaki dan, svaki dan su i pocrvenili nakon 16 sati.

I ja sam uzeo long ali teško je reći do kuda će ići DAX. Trebao bi svakako SMA 50 testirati opet ali sve su to vjerojatnosti/ne sigurnosti.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Po mom skromnom misljenju DAX nece preko 7200 ove godine. Ja cekam jedan odbijanac preko 7100 pa da debelo uletim u short.

Da li ste raspoloženi da usporedimo TA alate, tko se kojim služi, prednosti i nedostaci ?

u 11 CPI EUR, ako i to razočara ja ne bi bio bullish.

Je li izašao taj podatak?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

po meni dax je sad nigdje , mirovanje do daljnjeg za mene
mida ,moze stavi graf …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

CPI EUR -0,01
Očekivanje -0,02
Duplo bolje 🙂

Nemoj misliti na m2!

Isprika GDP
CPI 2,5

Nemoj misliti na m2!

Ne kuzim se puno u TA, ali ucim na ovome u privitku.

Ja sam All-In. Zatvaram butigu do sutra [emo_beztona]

evo kupljeno jos biturbo longa mislim da ovo nemoze ispod 7000 u ovom navratu ,svi podaci pozizivni od ocekivanja a sad ce i ameri u 14:30 iznenadit trziste,wal-markt isto tako imao vecu dobit od ocekivanja

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

New Report

Close