Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ameri jučer probili i EMA200,mrvicu ali ipak,to je sad medvjeđi teritorij,sljedećih će dana biti vrlo zanimljivo.

"Only dead fish swim with the stream"

@Pancho

Isto to i ja mislim.

Svakako danas out.

I to u 16 sati.

Ameri svaki dan naprave istu stvar, futures pad – rast poslije ili futures rast – pad poslije.

Vjerujem da i oni moraju jedan dan ostati u plusu. Danas pa sutra opet dole.

Ali ok, treba pratiti.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Vidim da ste se postavili na 50 Kuna, znači očekujete LDX1 na 7220 DAX-a ?
U tom slučaju SDX1 bi trebao biti 58 Kuna

Prosvjedi po Europi sve intenzivniji. Mislim da neće ići preko 7200, ja cu lagano u short.

E sada biti frajer i uzeti 1000 bitrubo long daxa.

Sweet.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ja iskipao jutros, možda budem kupovao ponovno sat prije nego ameri otvore.

Ja iskipao jutros, možda budem kupovao ponovno sat prije nego ameri otvore.

ja isto iskipao LDX1 2000 kom jučer kupljenih na 39,13. možda Sandy opet malo vrati ispod 7100

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

uzeo malo TLGD 200kom nek se nađe

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

evo jos 5 min i vidjet cemo di ide trziste

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

podaci baš i nisu nešto pozitivni,pitanje sad šta napravit cekat sutra izjavu obame i buhnera u vezi fiscal clifa ili prodat danas radi gdp reporta od nijemaca,francuza i talijana?

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

ja sam danas izašao iz svih DAX certifikata jer u ovom trenutku je totalno nejasno u kome će smjeru DAX (izgleda mi prema dolje, ali…), a kako mi ne radimo nakon 16 sati pa opet od 09-10,00 onda mi se nikako ne ostaje u certifikatima da me sutra ne dočeka svršen čin i pušiona

podaci baš i nisu nešto pozitivni,pitanje sad šta napravit cekat sutra izjavu obame i buhnera u vezi fiscal clifa ili prodat danas radi gdp reporta od nijemaca,francuza i talijana?

Previše se zamarate s pokazateljima, ovdje oscilatori određuju gdje će tržište.

New Report

Close