DAX još nije odradio, bit će ga i na 6950.
Bježte dok je vrijeme ljudi.[emo_palacd]
Istina,ali imam problem što ne mogu kupiti iza 16 sati,pa se moram osloniti na ono što vidim do tog vremena. Do 16h je SPX lijepo sjedio na Ma 200,ima dnevne oscilatore u oversoldu,a Srijeda je tek prekosutra…
Sutra DAX po svemu sudeći otvara preko 7200
Sumnjam da će sutra otvoriti u plusu jer su svi satni oscilatori pregrijani.
Vjerujem da će biti dobra kupovina pred kraj dana ili srijedu ujutro trebao bi se prvo vratiti prema 7100. Poslje toga bi možda mogao preko 7200 iako mislim da je sada kupovanje long DAX-a igra s vatrom.
Možda bi bilo pametnije pričekati da se na dnevnom grafu formiraju skrivene bikovske divergencije nego ciljati dno.
pa imate bikovski indikator u jutarnjoj doji svijeći danas na dnevnom grafu, kao što sam i najavio jučer da će zatvaranje biti jednako otvaranju i da će se formirati doji, a to je značajan bull indikator nakon pada, odnosno nagovještaj jačeg odbijanca. nužna je potvrda sutra na otvaranju.
sutra u 11:00am EUR German ZEW Economic Sentiment Forecast -9.9% Previous -11.5%
tu treba držati prst na nalogu na turbo short i longu čim izađe podatak, ovo će biti potvrda jel ide dalje gore ili pada
Katastrofalan dan u USA. Raspon vrijednosti SPX-a od 1376-1385.Koma! Što je još gore,na satnom grafu SPX kreira bearish patern,tako da sam prije sklon vjerovati u negativno otvaranje DAX-a sutra,pa bi se prognoze o padu na 7000 ili niže lako mogle obistiniti.Hebemti radno vrijeme…
sutra u 11:00am EUR German ZEW Economic Sentiment Forecast -9.9% Previous -11.5%
tu treba držati prst na nalogu na turbo short i longu čim izađe podatak, ovo će biti potvrda jel ide dalje gore ili pada
ti si 74. po redu u hranidbenim lancu koji vidi taj podatak 526. po brzini reakcije i nikako ga ne možeš iskoristit, pametnije ti je prespavat ga.
Sutra DAX po svemu sudeći otvara preko 7200
Upravo gledam na raznim FX platformama gdje je trgovina DAX papirima aktivna od 7 ujutro i vidim da im je jutros na otvaranju cijena poprilično pala (7124).
smrdi na odbijanje uskoro ..
Inverter prijatelju, ti u zadnje vrijeme prešao među optimiste.
Da ipak malo pričekaš (osim sofe normalno) dok Ameri ne naprave svoje igrice prije Nove godine.
Dolar gooooore, nafta doooole.
Obama speaking.
LP [emo_smijesak]
ti si 74. po redu u hranidbenim lancu koji vidi taj podatak 526. po brzini reakcije i nikako ga ne možeš iskoristit, pametnije ti je prespavat ga.
[/quote]
cudno kako sam onda zadnji put uzeo short nakon pada industrije, iznad 7200 a palo je nakon do 7065