Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još malo neizvjesnosti:

But German Finance Minister Wolfgang Schaeuble, whose country is the largest single contributor to Greece’s bailout, said in a German newspaper interview published Sunday that international creditors won’t be rushed when it comes to approving the loan disbursement.
“We all … want to help Greece, but we won’t be put under pressure,” Schaeuble told weekly newspaper Welt am Sonntag.
Schaeuble said the so-called troika of debt inspectors likely won’t deliver their report on Greece’s reform program by Monday. Once the report is submitted to the European Central Bank, European Union and International Monetary Fund, it will have to be studied carefully, he said.

He said Germany’s parliament must have the chance to “check, discuss and decide” on the release of the funds.

Svi se iskrcali iz longa, sad mora gore DAX.

Ionako se muchi jako sa 7150.

Moglo bi se tu i rasta ok vidjeti.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

mislim da bi bilo vrijeme ovaj tijedan za neki odbijanac sta mislite?

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

mislim da bi bilo vrijeme ovaj tijedan za neki odbijanac sta mislite?

do kraja mjeseca, po meni, dax treba na 6800

1. DAX malo gore do SMA 50 i onda dolje
2. Ameri; SPX 1410, DOW do 12990 i Nasdaq do 2983 (sve otp)
3. Obama priča sa Boehnerom u četvrtak pa i to bude zanimljivo.

Na neki “duži rok” DAX do 7000-6800.

Sve ovisi o Amerima i oni idu u recesiju (blagu) kako god da srede i debt ceiling i fiscal cliff ( u biti ista stvar-komponente).

Oni moraju bar 400 milijardi dolara rezati bilo kroz povisivanje poreznih davanja ili smanjene potrošnje na defense itd…

Tako da će se tu oduzeti dobar dio godišnjeg rasta.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Do sredine 12 mjeseca.

[emo_palacd]

-i više se ne mislim ponavljati

PS

Domaći kad uhvatiš vremena baci pogled na članak o ovcama.
Jako dobar članak, komentari još bolji.

lp[emo_smijeh]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

hhhhhh, kak se snalaziš s ovim prijelazom iz dugoročnih u mirkoročne vode? [emo_smijeh]

hhhhhh, kak se snalaziš s ovim prijelazom iz dugoročnih u mirkoročne vode? [emo_smijeh]
[/quote]

Gospođica James!

Pa ok, više zabava, dosta varijabli pa mi je zanimljivo.

Ionako su moje glavne pozicije u CROBEXU čvrste i zasad debelo zacementirane(ne padaju).

Pa može se i to srediti.

Samo reci.

Mlada snaha ovčju vunu prede.

[emo_plazi][emo_namigusa]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

+ TLDX pa kom obojci kom opanci 🙂

DAX još nije odradio, bit će ga i na 6950.
Bježte dok je vrijeme ljudi.[emo_palacd]

prodao pola biturbo long pozicije pred zatvaranje izgleda da sam pogodio ako dax i danas završi u minusu onda je to 6 dan zaredom tako da kad tad mora doći do nekog odbijanca prepostavljam u srijedu izlazi dosta ekonomskih podataka iz US,ocekivanja su dosta niska radi sandy pa bi tu moglo biti svašta

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

New Report

Close