sad su ulazi 2.570 i 1.375 [emo_novac]
[/quote]
Honey badger je došao.
[/quote]
Kobru sam pojeo jutros tijekom grains reporta, a med maloprije prije obame.
proći će tako da će se dogovrit u zadnji čaš, a dotad će vršit pritisak jedni na druge putem tržišta, bit će volatilno mnogo, a jazavci vole volatilno.
http://www.bigtrends.com/wp-content/uploads/image/volatility_poster.jpg
Si out iz longa?
Ja točno u 15:59[emo_palacg]
Si out iz longa?
Ja točno u 15:59[emo_palacg]
da, gotovo uvijek square za vikend.
kava, šećer i wheat ostaju samo.
Šteta da masnije nisam naplatio SHORTOVE, al opet dobiti se ne gleda u zube.
Trenutno nemam certifikate niti se usuđujem s njima trgovati u ovom trenutku.
Ostajem kod prognoze da će DAX na 6950 i nakon toga snažnije odbijanje i vjerovatno novi najveći VRH na cca 7600.
Što je granična cijena certifikata i što se dogodi ako cijena temeljnog instrumenta padne na tu razinu?
Pravo je pitanje kamo ide USD vs Euro?
Yield curve još nije invertiran, tu nema naznaka recesije, ali ionako je na ATL-u tako da je upitno da li se i bude pokazao.
proći će tako da će se dogovrit u zadnji čaš, a dotad će vršit pritisak jedni na druge putem tržišta, bit će volatilno mnogo, a jazavci vole volatilno.
Problem je što oni mogu odgoditi problem na 1 godinu ali nije riješiv ili bez dizanja taksi ili smanjivanja socijalnih programa…
Nema načina da se rastom USA izvuče iz rasta debt to gdp-a čak i da je rast GDP-a dvoznamenkast.
Znaš, oni se budu načelno dogovorili, ali jedan dio duga mora ići odmah na ekonomiju i to mislim da je neizbježno.
Vjerujem da će kako god u kojem god slučaju USA ući u blagu recesiju negdje krajem ove godine i stati sredinom slijedeće.
Growth je onda neminovan a i housing bi se do tada trebao finooo zagrijati:)
Evo na dnevnom DAX-u hammer.
Sad samo da se Erste u ponedjeljak pojavi na bidu.
LOOL antiša pa kakav je to crveni hammer 🙂 to je hangingman i nema veze s bikom 🙂 imaš medvjeđe tri vrane na dnevnom + blokove medvjeđe na 30min u ovom uptrendu zadnjih 2 sata. mislim da u ponedjeljak ide doji i cijena zacementirana u uskom kanalu. obje strane su nervozne 🙂 STOCHRSI je na užarenoj stotki i overbought. u svakom slučaju bit će zanimljivo
Još jedan detaljčić – debt ceiling koji je unistio tržišta u 2011 ( 8 mjesec) ima još otp 3-4 mjeseca prije nego je dosegnut i onda ide opet borba oko povisivanja.
Budget Act kojeg je dio i fiscal cliff je bio potpisan kao uvjet za povisivanje debt ceilinga.
Povišen je na 16.394 trilijuna dolara, i Kongres mora opet povisiti prag kako bi Amerika nastavila plaćanje svojih obveza po dugu.
Ovaj put će to ići vrlo teško bez jakih rezanja potrošnje.
Ugl… volatilnosti masu.
LOOL antiša pa kakav je to crveni hammer 🙂 to je hangingman i nema veze s bikom 🙂 imaš medvjeđe tri vrane na dnevnom + blokove medvjeđe na 30min u ovom uptrendu zadnjih 2 sata. mislim da u ponedjeljak ide doji i cijena zacementirana u uskom kanalu. obje strane su nervozne 🙂 STOCHRSI je na užarenoj stotki i overbought. u svakom slučaju bit će zanimljivo
Za Hammer nije bitna boja gornjeg tijela već uvjet da je gornje tijelo dva puta manje od donje sjene.
Hanging man je model obrata trenda koji se javlja u rastućem trendu tako da se ovdje ne može primjeniti.
[/quote]
O kojem uskom kanalu pricas? Koji je raspon?
Ako se prica o konalu stavio bih ga od 7150 kao doljnjoj granici i SMA 50 kao gornjoj na 7280.. tak da mislim da je moguć bounce do te granice.