probao sam izracunati cijenu certifikatu na stranici od centar banke ali nisam uspio izbaci neki skroz cudni broj,pa ako se da netkom neka proba pa posta na forum
LDX1 trenutno:
BID: 45,30
ASK: 46,30
(zasluge idu Haorenu)
probao sam izracunati cijenu certifikatu na stranici od centar banke ali nisam uspio izbaci neki skroz cudni broj,pa ako se da netkom neka proba pa posta na forum
Joj što nam ne daju da ZSE radi do 17.30, razvalili bismo MM da ne bi znao kako se zove [emo_zloban]
Ma i evo Boehner nesto kaze i od sve dolje.
Grdo je vrijeme tu.
Jako volatilno i treba bas paziti.
Ali ja cu opet ici short samo da se Ameri reboundaju.
Mislim da Dow ima do 1 1,5% rasta i opet udar od SMA 200, Nasdaq oko 25 i SP 500 oko 2 posto i malo više…
Po tome bi DAX mogao do sma 50 ili oko do 2%… nekako su svi slični… tako da pažljivo:)
Naravno, DAX je u down trendu i svaki udarac u SMA 50 je prilika za short.
Volim čuti i druge, pa shareajte misli.
I zato smo uzeli long nakon proboja MA 200.
SPX po 1.380 i NDX po 2.580
sad su ulazi 2.570 i 1.375 [emo_novac]
sad su ulazi 2.570 i 1.375 [emo_novac]
[/quote]
Honey badger je došao.
I reče Obama
– we HAVE TO ASK wealthiest Americans to pay a little MORE for tax revenue –
Ako kongres ne prihvati, platiti će svi.
Uglavnom ode sve DOWN i to nakon 5-te rečenice.
I reče Obama
– we HAVE TO ASK wealthiest Americans to pay a little MORE for tax revenue –
Ako kongres ne prihvati, platiti će svi.
Uglavnom ode sve DOWN i to nakon 5-te rečenice.
Vrlo je teško znati kako će to proci.
Reps i Dems se teško budu dogovorili, a vrijeme ide.
Nadam se da ne budu danas završili u minusu Ameri, znam da je dosta ljudi ostalo long.
Ali činjenica je da moraju Ameri birati ili budget deficit tj debt to gdp growth ili rezanje poreznih olakšica i bacanje naglaska na porezne obveznika za preuzimanje tereta.
Koliko god teško, mislim da je opcija 2 bolja jer riješava pitanje deficita budgeta i duga nspram gdp-a/na dugi rok je bolja, puno bolja.