Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dobar odbijanac 30 tak pt.. [emo_palacg]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

gismund

Danas je LDX1 prošlo već 30.000 komada…ako se DAX ubrzo jače odbije, mogao bi MM ostat bez gaća.

Pa nisu oni ovo napravili da mi zaradimo.

bit će bolje................

LDX1 ima ukupno 250.000 komada, danas je već prošlo 30.000 komada. Teoretski, što kad bi ulagači pokupovali svih 250.000 komada? Onda bi se valjda MM stavljao samo na kupnju, a na prodaju samo ako otkupi nazad dio prodanoga?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Opa, evo odbijanca, mogli bismo do 16 sati naktititi MM-a [emo_plazi]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

http://vimeo.com/52969250

http://www.youtube.com/watch?v=6mOe33kvf44

Ups, Ameri otvoriše s crvenim [emo_palacd]

pa nisi valjda očekival zeleno

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Jesam [emo_smijesak]

Sretno ljudi s daxom, ja se nisam usudio ulazit u ovo. Ubrao par posto na nafti i miran san za vikend.[emo_beztona]

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

kako ovi ameri muljaju prvo spuste ocekivanja za consumer sentiment i onda izade podatak puno bolji od ocekivanog
za ovu igru treba imati jako dobre zivce,kocka nije nista naspram ovom.
evo ga odbijanac na -0,65 mislim da sam sad vec u plusu sa biturbo longom bio sam jedno vrijeme minusu preko 10%

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

zaključak dana:možemo se pišit vrit s ovim radnim vremenom!

Ja sam ostao unutra, nisam htio izlazit s minusom. S ovim odbijancem iza 16:00 sam i ja u plusu. Samo neka u Ponedjeljak do 10:00 ne zaroni kao danas. Mislim da neće jer se i Ameri dižu.

New Report

Close