Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slobodni pad

Nema biturba, sad lagano na obični long. Ima da sve kupimooooo

"alea iacta est"

Možda ERSTE i HYPO odu u paketu. Bankrot.

[emo_smijeh]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

zanimljivo, ak se odbijanac ne dogodi do 4, bilo bu harakirija. a edu parkeru se omakla riječ recesija. hm.

samo da nije rat.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

propadao je DAX po 400 i više bodova u 5 dana dvaput ove godine, sad je 300, ne znam zašto netko toliko forsira kupnju, ovo je neki fond definitivno koji mlati s tuđim k**cem

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

netko će ovdje dobro zaraditi, mi ili MM ??????

vidim korigirali su consumer confidence s 83,1 na 82,6. ako to sada izađe niže od 82,6 u 15:55 odu ameri u 3pm, a s njima i EU.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

DAX i nafta danas imaju skoro identičan patern. Gotovo u sekundu padaju ili se malo odbiju, pa opet dolje.

propadao je DAX po 400 i više bodova u 5 dana dvaput ove godine, sad je 300, ne znam zašto netko toliko forsira kupnju, ovo je neki fond definitivno koji mlati s tuđim k**cem

zato jer točno nemamo pojma kada će stati

ja čekam malo iznad 7000 za ulaz i bilo kakav smislen odbijanac, ovako jaku bear svijeću na dnevnom grafu nisam dugo dugo vidio. a najčešće je nakon tri vrane opet još niže otvaranje + naglo pumpanje gore i završavanje natrag u doji svijeći. to čekam za ulaz.

naravno IMO

nafta ako probije 84 ide u bezdan prema 78

New Report

Close