Po meni Ameri danas moraju bar malo u zeleno, previše su zaronili ovaj tjedan. Problem je u tome što oni otvaraju samo pola sata prije našeg zatvaranja, pa se bojim da za nas neće biti vremena za neku jaču reakciju [emo_palacd]
@squarefoot – da.
Ali onda je jedina opcija ostati unutra do ponedjeljka/utorka.
Zato sam ja išao jako lagano po LDX1.
Jako sumnjam u trokut opet do 7400 pa opet natrag na DAXu
Prije do 7220 ili tako pa down – u biti samo slijedimo Amere i da se oni testiraju i opet down…
mozda ga je sam pokupio…[emo_naivan]
Opa, zatvorena butiga.
haha, netko je zveknuo s aska LDX1 preko 8000 komada i sad se MM ne pojavljuje, valjda ga je ušokiralo [emo_palacd]
@squarefoot – da.
Ali onda je jedina opcija ostati unutra do ponedjeljka/utorka.
Zato sam ja išao jako lagano po LDX1.
Jako sumnjam u trokut opet do 7400 pa opet natrag na DAXu
Prije do 7220 ili tako pa down – u biti samo slijedimo Amere i da se oni testiraju i opet down…
Ja lagano nadokupljujem LDX1 i smanjujem prosjek jer sam jučer prerano uletio. Bude li danas prije zatvaranja šanse izaći s nulom, odoh ja van. U Ponedjeljak sve ponovo razmotriti pa iz početka [emo_palacg]
@super24
Dao sam ti stotku, odvalio se od smjehaaaa. Tako sam i ja odigrao naftu nedavno pa se jedva spasio.
Smatram da je zlato long.
malo imamo dražbe uravnoteženja, malo ga nema uopće, malo se uplaši pa povuče, danas prodaje po 10% skuplje long, što se dešava ????????
a dobro mala je poluga na zlatu short..
kad je netko vec kupio sav ldx1 [emo_smijeh].. ima da se srusi sustav u erste-u sad.. nego o tome sam i sam razmisljao.. uvrsteno je 250 000 certifikata ili tako nesto.. pri nekim blizu ko situacijama moguce je da sve pokupujemo.. sto onda? oce market maker otici zauvijek?