Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni Ameri danas moraju bar malo u zeleno, previše su zaronili ovaj tjedan. Problem je u tome što oni otvaraju samo pola sata prije našeg zatvaranja, pa se bojim da za nas neće biti vremena za neku jaču reakciju [emo_palacd]

netko nam uništio MM-a, sve pobrao ????????????

@squarefoot – da.

Ali onda je jedina opcija ostati unutra do ponedjeljka/utorka.

Zato sam ja išao jako lagano po LDX1.

Jako sumnjam u trokut opet do 7400 pa opet natrag na DAXu

Prije do 7220 ili tako pa down – u biti samo slijedimo Amere i da se oni testiraju i opet down…

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Netko odnio ask Ersteu.

Netko je sve pokupovao [emo_zacudjen]

mozda ga je sam pokupio…[emo_naivan]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Opa, zatvorena butiga.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

haha, netko je zveknuo s aska LDX1 preko 8000 komada i sad se MM ne pojavljuje, valjda ga je ušokiralo [emo_palacd]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

@squarefoot
– da.

Ali onda je jedina opcija ostati unutra do ponedjeljka/utorka.

Zato sam ja išao jako lagano po LDX1.

Jako sumnjam u trokut opet do 7400 pa opet natrag na DAXu

Prije do 7220 ili tako pa down – u biti samo slijedimo Amere i da se oni testiraju i opet down…

Ja lagano nadokupljujem LDX1 i smanjujem prosjek jer sam jučer prerano uletio. Bude li danas prije zatvaranja šanse izaći s nulom, odoh ja van. U Ponedjeljak sve ponovo razmotriti pa iz početka [emo_palacg]

@super24

Dao sam ti stotku, odvalio se od smjehaaaa. Tako sam i ja odigrao naftu nedavno pa se jedva spasio.
Smatram da je zlato long.

"alea iacta est"

malo imamo dražbe uravnoteženja, malo ga nema uopće, malo se uplaši pa povuče, danas prodaje po 10% skuplje long, što se dešava ????????

a dobro mala je poluga na zlatu short..

kad je netko vec kupio sav ldx1 [emo_smijeh].. ima da se srusi sustav u erste-u sad.. nego o tome sam i sam razmisljao.. uvrsteno je 250 000 certifikata ili tako nesto.. pri nekim blizu ko situacijama moguce je da sve pokupujemo.. sto onda? oce market maker otici zauvijek?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close