Ne štima mi izračun LDX1, na 7150 DAX trebao bi biti 41 Kuna, a ne 44, po trenutnom deviznom tečaju uz polugu 13 ?
SDX1 je točan !
RAZLIKA JE 10% u korist Erste MM-a.
Tako ispada da razlika u dobitku kod LDX1 i običnog TLDX je samo 1 Kuna na 100 bodova DAX.
Netko tu fino mulja.
@Mida – u pravu si.
EGB – LDX1.
Erste grupa bere lovu na Daxu – to je prijevod
Ali ipak danas su barem tu.
industrijska proizvodnja potonula u Francuskoj, Talijani isto niže od predviđenog pada. izgleda kao da se sve loše vijesti slile u jedan jedini tjedan.
to nije nužno loše, ako sljedeći tjedan dođe nešto iole pozitivno, bit će naglo okretanje DAX-a u + (a i sam pad je sad pretjerano jak i prebrzo odrađen)…Long postaje vrlo interesantan
prodao short od prekjucer kak vidim odmah na otvaranju.. no dobro.. kuna vamo tamo.. kupio malo dax longa.. ovog konzervativnog.. kazu u erste-u da nema vise onog turbo turbo.. da ste vi jucer sve pokupovali [emo_smijesak]..
navodno obama danas prica o fiscal cliffu.. mogao bi ubaciti neku lijepu rijec pa da se dobro odbijemo.. applo su zaklali da to nije istina..
Baš gledam kako sve čeka Amere, i nafta i dax. Najbolje da ukinu certifikate i slože basket.
nije mi dao vrag mira.. shorto malo zlata.. nisam time jos trgovao.. a reko ide dole.. tu me rezi..[emo_plazi]..