Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Inverter – tak si i ja mislim i to prodati do popodne/zavisi kako bude.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

može se loviti 7150 ali pripazite na dnevnom grafu se formira three black crows, ako danas zatvori oko 7150 ili niže. to znači totalni potop nažalost

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Mida@ stavi graf da prokomentiramo
rekvi @ potop je neminovan ali ne pravocrtno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

imam interaktivan graf, nemoguće je to staviti na forum

ne govorim da neće biti odbijanaca ali uz ovakvu jaku svijeću, na njima se može zaraditi ali uz prisutan visok rizik. samo kažem pažljivo jer je ERSTE već zaradio 75k od jučer na onih 500k kupljenih po 52,20.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Mida@ nemoj me nasmijavat ,,prt-sc ne izvlaci se [emo_smijesak]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a i volumen je jak, četvrtina prošla u prvih sat i pol

industrijska proizvodnja potonula u Francuskoj, Talijani isto niže od predviđenog pada. izgleda kao da se sve loše vijesti slile u jedan jedini tjedan.

Pa nije da …..

Ajde neću.

ARMAGEDON.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

evo našao sam neki drugi graf, pa idemo ga komentirati ( graf kasni pola radnoga dana )

Ne štima mi izračun LDX1, na 7150 DAX trebao bi biti 41 Kuna, a ne 44, po trenutnom deviznom tečaju uz polugu 13 ?

SDX1 je točan !

Skakuće kao basketball ali silazni trend je očit (bar meni).

New Report

Close