Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

smrdi na odbijanje …dax dvostruko dno…

Sad je sve na Amerima, a od njih nista dobro ne ocekujem [emo_palacg]

Vjerujem da SP 500 dotakne 1400 i opet dolje, gravitacija se okrenula na dolje.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

I, tko ima naj balls … Hrvatine na biturbu [emo_palacg]

free flow information

zašto ne uvedu mlazni DAX s polugom 50 da svi pređemo ?

570k promet na LDX1 s prosječnom cijenom 51,86. ulaz+izlaz = 52,17
zanimljivo

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

isto tako ako ne bude odbijanca na ovo uopće onda je sasvim jasno kud ide tržište. vidim da se dosta trži TLWL, nadam se samo kao daily trade, jer imate izraženu jaku shooting star bear svijeću. ja naftu čekam na 80-81$ za lagani ulaz, ali tada je to već opasno blizu pucanja certifikata. smatram da nafti nije gotov pad.

Koja je to cijena certifikata otprilike?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

I nakon 16h počinje pravi smjer. Klasika.

"alea iacta est"

570k promet na LDX1 s prosječnom cijenom 51,86. ulaz+izlaz = 52,17
zanimljivo

i niko nije pokratil na kraju.

isto tako ako ne bude odbijanca na ovo uopće onda je sasvim jasno kud ide tržište. vidim da se dosta trži TLWL, nadam se samo kao daily trade, jer imate izraženu jaku shooting star bear svijeću. ja naftu čekam na 80-81$ za lagani ulaz, ali tada je to već opasno blizu pucanja certifikata. smatram da nafti nije gotov pad.

Koja je to cijena certifikata otprilike?
[/quote]

cca 55kn no ispod 80$ ide poluga x9 mislim. ja sam gotovo uvjeren gledajući svijeće da ide na tu razinu, a probijat će i ispod. no, otpor između 84-85 je još uvijek iznimno jak i trebat će još par dana da se probije. problem je što certifikat puca na 74,44$ a to može dotaknuti u nekom nekontroliranom selloffu samo par minuta i gubi se sve iako se kasnije odbije na mnogo više. zato planiram na tim razinama kupovati svega 100-200kom a onda povećavati kad krene rast.
naravno TA i sve ostalo je potpuno nebitno ukoliko izrael napadne.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

I nakon 16h počinje pravi smjer. Klasika.

smjer je počeo u 15:35 kad se pojavio jaki bear shooting star svijeća na grafu od 5min što je iznimno jak bear indikator i nagovještaj pada.

@domach

Kolega posto cete od Jamesa prije dobiti upalu pluca nego graf, evo jedan edukativni da vidite h&s koji je odradio na nasdaqu….

@domach

Kolega posto cete od Jamesa prije dobiti upalu pluca nego graf, evo jedan edukativni da vidite h&s koji je odradio na nasdaqu….

TNX.

Edukativno i šareno.

Ja mislim da se slična stvar događa na SPXu i DOW.
DOW je probio sma 200 što je dosta indikativno.

Ja sam i dalje short.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

na današnjem 15min grafu za naftu čak tri bear signala! [emo_beztona]

Advance Block Bearish
Deliberation Bearish
Doji Star Bearish

New Report

Close