Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ja ga čekam, ali ne očekujem nista pozitivno, izbori su prošli.

Naravno, sa druge sam strane, pa natežem na tu stranu.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

evo kupljeno jos biturbo longa

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

initial claimsi malo malo pozitivnije nego što je bilo predviđeno, da vidimo ima li reakcije

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

us-podaci dosta bolji od ocekivanja tako da mora slijedit barem mali odbijanac ocekujem dax na +0,8 do kraja dana

isto tako ako ne bude odbijanca na ovo uopće onda je sasvim jasno kud ide tržište. vidim da se dosta trži TLWL, nadam se samo kao daily trade, jer imate izraženu jaku shooting star bear svijeću. ja naftu čekam na 80-81$ za lagani ulaz, ali tada je to već opasno blizu pucanja certifikata. smatram da nafti nije gotov pad.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Mala reakcija, isto kao i razlika.

Ma Ameri su u dobrom bearu, i sumnjam neke pozitivna reakcije, danas je grdi dan ako si u shortu, Grci nisu digli, sumnjam da nesto bude, ali tko zna, svakave su se stvari događale.

Sutra ide dosta stvari iz EU i malo koja se predviđa da bude bolja.

Dakle ako sam u shortu sutra se malo čega imam bojati.

Ali hey, zivi bili pa vidjeli [emo_palacg]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

I ja naftu vidim dolje, ali do 82,7, ne ispod
DAX isto vidim dolje do 6800, ali pančo me malo muči nikako da iz TA pročitam njegovu sigurnost . Vidjeti ćemo…

vidim pancho sve prodao [emo_zacudjen]

Neko pokupio skoro 3000 long biturbo…hrabro..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

150.000kn na LDX1 po asku. lijepo.[emo_smijesak]

smrdi na odbijanje …dax dvostruko dno…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

vidim pancho sve prodao [emo_zacudjen]

nisam kolega jos sam in dug je dan

New Report

Close