Mislim da se na SP500 i DOW stvaraju dobri head and shoulders uzorci. Danas su oba indexa probila neckline. shoulder do September, head do zadnjeg tjedna October i sada shoulder koji se nastavlja. Ugl.. take it slow.
ja ne vidim H&S na ta dva, ali ga vidim na Nasdaqu.
oćeš nacrtat SPX?
a jel vidite ovo ? CAC ,,ostaje da vidimo smjer pa cemo djelovati ..[emo_smijesak]
evo ti SPX.
Ja ostajem short, očekujem jos dosta down potencijala.
Slika u privitku, jadna kakva je, mislim da je HS vidljiv.
Ako nije, jer me zahebava forum, onda javite.
Nemojte mene slušati, ne zelim da netko gubi novce zbog mene samo da zaradite:)
cekam initial claims u 14:30 mislim da tu ima potencijala da trziste ode malo up dovoljno da prodam biturbo long
ja ne vidim H&S na ta dva, ali ga vidim na Nasdaqu.
oćeš nacrtat SPX?
Kolega moji se mlate vec dva tjedna na liniji trenda na -nasdaq polju- i odbijaju napade! Jucer su malo presli u kontru i potjerali ih malo dalje…
Dobro nam ide u ovoj bitci vec mjesec i pol dana samo zderemo jabuke, pijemo vino i skidamo glave….
A Vi ste jos na istocnom polju, prosli tjedan sam Vam poslao svoje najbolje u akciju kad sam vidio onu veliku crvenu svijecu. Akcija se odigrala kako i prilici rano ujutro dok normalan svijet spava, moji su se muvali tamo jedan dan i ondak sam ih vratio kuci….
Ovo je china50, ali korelacija je stvarno jaka, nego zanima me ako ne bi otkrili ratni put ste jos uvijek long china-short sp, to je bilo jako lijepo…
Pozdrav!
Situacija je trenutno prilično nejasna. SPX je propao kroz MA 100 i uzlaznu liniju trenda, i sad je očito da DAX čeka kako će se SPX obračunati sa dotičnom linijom. Ako se SPX ne vrati preko cca 1402-1405 bodova čeka nas malo dulja korekcija,2-3 tjedna ili dulje.
cekam initial claims u 14:30 mislim da tu ima potencijala da trziste ode malo up dovoljno da prodam biturbo long
Ajde stavi podatak na forum kad izađe?