Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prognozer@ vani sam ja odavno sa tim..CFD trgujem

prijatelju,

ovdje smo svi na istoj strani, bilo bi dobro da se samo ravnaš po našoj burzi kada daješ savjete, jer mi ostali nemamo mogućnost ispravke greške poslije 16 sati i prije 10 sati.
naravno tvoji savjeti su ok i samo nastavi, ali na vrijeme . Slobodno se izrazi kada misliš da je vrijeme kupnje ili prodaje na ZSE uvijek .
hvala

ajme koja dva dana na nafti. bez obzira što se je sve na kraju ipak dobro završilo ne ponovilo se više.isprepado sam se dovoljno za ovu godinu.
(hebem te fudbale kad te svako igra)

who dares, wins

SDX1 baj baj s 10 000kn u djepu …SDX idalje drzim i ne diram….

evo zbog ovoga sam kupio na kraju SDX1 i sada imam neplaniranu zaradu
[/quote]

Ja sam odlučio riskirati i prenoćiti sa 1000 komada SDX kupljenih po prosječnoj cijeni 86,xx. Puno ću bolje spavati sad kad vidim kakvo je crvenilo u Americi.

Mislim da ću sutra to zatvoriti i ući u LWL bude li se nafta zadržala ispod 85.

@Mida

Kolega ako ce te trgovati po tome kako drugi trguju necete daleko doci….Kad dignes 20% na certifikatu s tolikom polugom u 1 danu logicno je eliminirati daljnji rizik i izaci iz njega (ostao sam u certifikatu s manjom polugom (ulaz 82) i tu idalje dugo mislim ostati)…S druge strane vi ocito niste bili u SPX1 i tim ulazom ste samo usli u nepotrebni rizik, nadam se da ce vam se isplatiti

...

Mida@ sam donosi odluke…ovdje samo komentiramo FA+TA kretanje indexa ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Hmmm…prenaglo je sve danas popadalo, sutra očekujem odbijanac, moguće da se DAX vrati iznad 7300. U svakom slučaju, ludo je zabavno, a i zaradi se ponešto [emo_namigusa]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ovo danas je bio zicer

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kao što si mogao vidjeti trgovao sam suprotno od tvoje preporuke, ali pitao sam zašto se pozivaš na neke strane burze kada promašiš ?

svatko može promašiti ?

kao što si mogao vidjeti trgovao sam suprotno od tvoje preporuke, ali pitao sam zašto se pozivaš na neke strane burze kada promašiš ?

svatko može promašiti ?
[/quote]????? koje strane burze? pa cjelo vrijeme pisem samo o daxu [emo_zacudjen]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mislim da se na SP500 i DOW stvaraju dobri head and shoulders uzorci. Danas su oba indexa probila neckline.

shoulder do September, head do zadnjeg tjedna October i sada shoulder koji se nastavlja.

Ugl.. take it slow.

Ps. svi smo punoljetni tu, svako nek radi svoju analizu ili neka čita tuđu ali uz notu da radi SVATKO SA SVOJIM NOVCEM!

Nema se tu koga kriviti za što, i imajmo na umu da svi ugl pišu kad dobivaju, gubitak se prešuti pa su slike iskrivljene.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Malo gledam history Daxa, i 2.8.2012 me bode u oči….

Date Last Open High Low Change %
Aug 03, 2012 6865.66 6628.30 6877.00 6621.00 3.93%
Aug 02, 2012 6606.09 6757.30 6854.00 6596.00 -2.20%

Još sam short, ali ovo bi bio vrhunac da se desi.

p.s.
NADAM SE DA NEĆE

"alea iacta est"
"alea iacta est"

New Report

Close