Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije znanje ovo danas je prava slucajnost , nisam lud da mislim kako mogu pogoditi kratkorocne trendove..Jednostavno mi nije imalo smisla rast preko 7400 uz sve lose reporte koji su dosli, ovaj short planiram drzati dulje vrijeme.

Inace da zlato i mene zanima kao short, ali dugorocni short tako da bi ja jos pricekao za ulaz da se jos malo kristalzira situacija u svjetu.

...

sdx1 odlicna izvedba ..jeste li vani?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Još jedna napomena u svezi DAX-a. Dnevni Pattern koji se formira je predugačak za zastavicu (flag). Ovaj pattern zasad više sliči na neku vrst broadening topa,i to medvjeđeg,jer postiže niže vrhove.
budemo vidjeli…7270-7300 bi trebalo drzati ako je bull flag..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Na DAX-u se pojavio Engulfing model okretanja trenda, crvena svijeća je u potpunosti prekrila tijelo zelene svijeće predhodnoga dana.

dražba uravnoteženja na certifikatima [emo_zacudjen][emo_vrtimise]

jel ja ovo dobro vidim dražbu na shortu? ovaj zse je gori od dinama.

Hahaha SPDX1 je usao u drazbu ….ovo je totalna bedsato da su drazbu stavili na certifikate

...

Hahahahah

ajme majko, koji šabani.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Još bi samo trebalo da traže očitovanje od DAX-a “ima li materijalnih činjenica za ovoliku promjenu cijene”.

"Only dead fish swim with the stream"

Da je meni netko danas oko 12 rekao da ću iz shorta izać s debelim plusom, rekao bi mu da je lud.[emo_plazi]

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

sad se short više nemre prodat jer automatski ulazi u dražbu

SDX1 baj baj s 10 000kn u djepu …SDX idalje drzim i ne diram….

...

New Report

Close