Čermak cilja na udjel od 25 posto u Partner banci, no tražimo i druge domaće investitore

Naslovnica Forum Komentari članaka Čermak cilja na udjel od 25 posto u Partner banci, no tražimo i druge domaće investitore

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Javne tvrtke i korisnici proračuna sa svojim depozitima kod malih banaka???!!! Pa to pobogu i nije neka vijest i nije neki problem ako i kada bi to bio poslovni potez.
Ali i to onaj vječiti Ali, tu naravno ne mislimo na Alija- boksačku legendu, nego na ono vječito Ali kao sumnju, skepsu,rezerviranost ect.
A zašto smo skeptični, sumnjičava, rezervirani ect.,ako ne iz političkih razloga i političkih obzira. Pošto smo manje-više svi ispolitizirani,prožeti politikom znamo i to dobro znamo da u tim depozitnim poslovima „javnih tvrtki i korisnika proračuna“ nešto ozbiljno politički“smrdi“. A smrdi ta netransparentnost,smrde ti izvan politički motivi te osobne koristi „ ispod pulta“ koje imaju i/ili su imali donosioci političkih(!!!!!), a ne poslovnih odluka,odgovornih osoba u javnim tvrtkama i odgovornih osoba korisnika proračuna!!!!!

Treba mu banka da prati poslovanje njegovih poslova!ako uđe u posao sa Diokijem to bi bile transakcije u visini milijardu kuna[emo_novac][emo_novac]!zašto ne?[emo_palacg]nisam spomenuo plinske elektrane itd[emo_novac][emo_novac]

New Report

Close