Info o razgovoru sa Cebom mi je obrisan, ne znam zašto.
Pa pokušajte sam na 4803-407 ili 4877-450
Možda je i ovo previše?
Možda je i ovo previše?
Ma glavno da je ovaj post o sudu u strasbourgu još tu[emo_vrtimise].
Možda je i ovo previše?
Daj ako nije problem ponovi – što su ti rekli…
Ili barem meni na private…
Po onome sto sam saznao STECAJNI upravitelj jos razmislja….
nije mu jasno da je ABACUS slucaj vec bio pa da se ravna po njemu
uglavnom…iz svega sto sam saznao dosta onih koji su imali pare su razmisljanja samo da dobijem novce …pa kad godo to bude..umjesto da zovu u CEBU i vrse pritisak na stecajnog…
Ja sam im rekao da razmisljam o tuzbi jer sve je ovo vec poznato upravo od ABACUSA….pa njihovi su klijenti dobili novce prije nas.( ako ce ic u redovan postupak i ako ce se cekat 1 mjesec za prvo rociste )
a ako je i hanfa rekla da je novac izuzet iz stecajne mase neznam sto se filozofira
lp
Tako je, PRITISAK!
Trgovački sud:
“Izlučne tražbine su zahtjevi vjerovnika zasnovani na stvarnom ili osobnom pravu za povrat ili predaju stvari koje se nalaze u stečajnoj masi. Pravo na izlučenje utvrđuje se prema pravilima koja važe za ostvarenje tih prava izvan stečajnog postupka (stavak 1. članka 79. SZ-a). Na jednak način izlučne tražbine ostvaruju se izvan stečajnog postupka.”
Po onome što mi je jučer rečeno. a izbrisano, stečajni upravitelj čeka da isplatu odobri ODBOR VJEROVNIKA (koji je tek u formiranju).
Pa koji odbor vjerovnika (namjerno malo slovo “o”), oni su zasebna kategorija
koja će potraživati iz stečajne mase.
Mi, sa brokerskih računa, nismo u stečajnoj masi, mi smo IZLUČNI, a o nama, prema nakaradnom stečajnom upravitelju, trebaju odlučivati oni koji to jesu.
Danas ne stižem,sutra ću, ali mail, dopis, fax, bilo što na premudrog odugovlačitelja isplate sredstava sa brokerskih računa.
Upravo tako…
I sam sam bio u odboru vjerovnika…no taj odbor je formiran na drugom rocistu…
A s obzirom da ovaj novac nikako ne ulazi u stecajnu masu….neznam cemu filozofija stecajnog…
Na kraju …kaj ne pita stecajnog od abacusa ak nezna
ABACUSI su imali daleko složeniju situaciju, ovdje je banka vlasnik računa a kod ABACA to nije bio slučaj.
Međutim ABAC Brkić je izvršio pritisak na medije, bio u udarnim vjestima gotovo 7 dana za pišljivih 9 miljuna kuna…u odnosu na gubitak banke…CREDO…
Hoću reć das je izvršen pritisak na medije, političare, ministre, DAB, HANFU, DORH….pa neznam što vi ljudi ovdje čekate, udružite se i u napad, dok se stečajni ne predomisli. GRAĐANSKU INICIJATIVU ZA …..
Kakva smo jadna zemlja.
Novci su sjeli tek nakon 5 mjeseci gnjavaže klijentima!
Kako se zove stečajni upravitelj? Zanima me, da znam , da li u ovoj državi, netko
s druge strane uopće zna nešto o dionicama…..ili će mu vjerovnici crtati svoj
zahtjev na sudu…..?!
Netko je danas kupio CEBA-R-A po 5,30 kn [emo_vrtimise]
…jeftino…
Zašto Biondić ne sanira banku sa 74 miliona eurića iz Švicarske???? Ili je on radio u drugom smjeru pa je banka “sanirala”[emo_smijeh] njega?
Tako je, PRITISAK!
Trgovački sud:
"Izlučne tražbine su zahtjevi vjerovnika zasnovani na stvarnom ili osobnom pravu za povrat ili predaju stvari koje se nalaze u stečajnoj masi. Pravo na izlučenje utvrđuje se prema pravilima koja važe za ostvarenje tih prava izvan stečajnog postupka (stavak 1. članka 79. SZ-a). Na jednak način izlučne tražbine ostvaruju se izvan stečajnog postupka."
Po onome što mi je jučer rečeno. a izbrisano, stečajni upravitelj čeka da isplatu odobri ODBOR VJEROVNIKA (koji je tek u formiranju).
Pa koji odbor vjerovnika (namjerno malo slovo "o"), oni su zasebna kategorija
koja će potraživati iz stečajne mase.
Mi, sa brokerskih računa, nismo u stečajnoj masi, mi smo IZLUČNI, a o nama, prema nakaradnom stečajnom upravitelju, trebaju odlučivati oni koji to jesu.
Danas ne stižem,sutra ću, ali mail, dopis, fax, bilo što na premudrog odugovlačitelja isplate sredstava sa brokerskih računa.