ISPLATA IZLUČNIM ZAHTJEVOM
Svi dioničari koji su imali novaca na brokerskom računu CEBE
popisani su na e- mailovima, koji su stigli ..SVIMA, klikom na tipku..
PA, TOLIKO O TAJNOSTI PODATAKA …..!!!! Nedopustivo………….
Kako? Misliš, poslati cu na cc umjesto na bcc, ili?
Ne. From: ……
To: spisak SVIH !!! / jedan pedalj naslova font slova 8 ili 10.
Svi-.e.mailovi su tu !/ svih koji potražuju novac / Koje hoćeš da ti pročitam?
Nadam se da su svi primili izlučni zahtjev i predcali ga u Centar banku ili poslali poštom.
Najnovije informacije kažu da stečajni upravitelj treba zatražiti dozvolu isplate od nadzornog odbora. Kada će to biti još se ne zna, ali bi, možda, prve isplate mogle za mjesec dana.
Tako je…iako sam sretan jer se trude…
Koliko moze ceba uzet para da stavi sav novac s racuna na kamatu na 2 mjeseca?..
Oroci naravno…
Idalje mislm da je lopovluk da ti dionice daju 3 dan a novac ni nakon skoro 2 mjeseca…
Mozda bi trebali zatrazit naknadu za kamatu….da ne kazem izmaklu dobit.
Koliko moze ceba uzet para da stavi sav novac s racuna na kamatu na 2 mjeseca?..
Oroci naravno…
Idalje mislm da je lopovluk da ti dionice daju 3 dan a novac ni nakon skoro 2 mjeseca…
Oroci naravno…
Slažem se sa vama kolega to je tipično lihvarenje a kad građanin ne plati državi već na 1.000 kuna Linić skače sa ovrhom. Dok građane pljačka država mimo svih zakona i pravila eu i ništa.[emo_bijesan]
Ne mogu bas reci da kuzim o cemu vi pricate? Drzava ne da, Ceba uzima kamate, pitati nadzorni odbor..?
Oni koji su imali brokeraj u Ceba (ukljucujuci i mene) trebaju biti sretni ako ce kad-tad dobiti novac nazad sa brokerskih racuna.
Pricati o nekim kamatama koje ce uzeti banka u stecaju ili o drzavi koja nekoga ovdje pljacka – u najmanju ruku smijesno. Jadni su samo oni kojima je Ceba nesto duzna ili su imali racune/ depozite (vece od osiguranih) kod njih – oni mogu stati uz bok dionicarima Cebe i plakati.
Ne kuzim da ne kuzis…
Lova je na racunima…nije nestala…
Dakle ako sam npr ja izasao s 95% dionica na dan blokade nisu mogli sprziti moj novac…
Na stranu to…novac je na racunima…tako me uvjeravaju…
Za one koji imaju preko 150 nezna se sto ce bit…
Za sada se ceka potez stecajnog…
Ne kuzim da ne kuzis…
Lova je na racunima…nije nestala…
Dakle ako sam npr ja izasao s 95% dionica na dan blokade nisu mogli sprziti moj novac…
Na stranu to…novac je na racunima…tako me uvjeravaju…
Za one koji imaju preko 150 nezna se sto ce bit…
Za sada se ceka potez stecajnog…
Sigurno je ako ne isplate novac pod hitno , osnovat će se udruga koja će voditi sud do Strazbura. Pa neka tamo stečajni upravitelj objasni kako su nam dionice vratili u roku par dana a novac zadržali? I dionice i novac su privatno vlasništvo pa je to otvorena pljačka. Gdje je sad Karamarko i oporba da postavi pitanje nezakonitog okretanja i prisvajanja novca hrvatskih građana? Dali ova vlada pokazuje građanima da i mi možemo odgoditi plaćanje svoji režija jer nam država ne vraća naš novac. I drugo ovo je dobra reklama stranim ulagačima a i domaćima da bježe od naše burze dok nisu ostali bez novca. Ovo nije burza niti izbliza nema pravila i nema baš nikakvih garancija da vam neće oteti novac pa makar i silom.
Ima ko kakvih saznanja o potezima stecajnog…dali ga je tko kontaktirao?
Ima ko kakvih saznanja o potezima stecajnog…dali ga je tko kontaktirao?
O da bez suda u Strazburu neće biti ništa.