CEBA (Centar banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska CEBA (Centar banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po pisanju portala dnevno.hr iz Centar banke je isisan novac!! To tvrdi dr. ekonomije MARIĆ ( HDZ ). Pa kada je tako kao stručnjak i građanin neka preda kaznenu prijavu USKOKU!!! Isto tako i portal.hr jer su vrlo dobro opisali nestanak i prebacivanje novaca majstora Biondića i ekipe koja mu je pomagala.
Kada su takvi zaštitnici i poštenjačine neka ZAŠTITE MALE DIONIČARE I ONI KAO GLAS JAVNOSTI POKRENU NEŠTO a ako treba i preko EU!!!
Svi samo deklarativno osuđuju lopovluk a niko ništa ne poduzima. POGOTOVO ONI PRI VLASTI I VISOKO POZICIONIRANI!!

Po pisanju portala dnevno.hr iz Centar banke je isisan novac!! To tvrdi dr. ekonomije MARIĆ ( HDZ ). Pa kada je tako kao stručnjak i građanin neka preda kaznenu prijavu USKOKU!!! Isto tako i portal.hr jer su vrlo dobro opisali nestanak i prebacivanje novaca majstora Biondića i ekipe koja mu je pomagala.
Kada su takvi zaštitnici i poštenjačine neka ZAŠTITE MALE DIONIČARE I ONI KAO GLAS JAVNOSTI POKRENU NEŠTO a ako treba i preko EU!!!
Svi samo deklarativno osuđuju lopovluk a niko ništa ne poduzima. POGOTOVO ONI PRI VLASTI I VISOKO POZICIONIRANI!!

Bilo bi dobro da su isisali novac.Ja smatram da su ga bacili u vjetar ,jer nisu
očekivali da će se povjetarac pretvoriti u vihor koji ruši sve pred sobom.
U krizi stradaju najprije mali.A isisavanje je samo floskula koju koristi oprba
da bi rušila autoritet stranke na vlasti.

Čini se da je to sve smišljeno napravljeno a lovica čiri bu – čiri ba sa deset največih dužnika u dogovoru sa svitom nabrojenom na portalu dnevno!!!
Ne može se tolika lovica izgubiti a da to zna samo jedno dva lika!!!!
PUT LOVE SE LAKO KONTROLIRA ŽELI!!!!

Čini se da je to sve smišljeno napravljeno a lovica čiri bu – čiri ba sa deset največih dužnika u dogovoru sa svitom nabrojenom na portalu dnevno!!!
Ne može se tolika lovica izgubiti a da to zna samo jedno dva lika!!!!
PUT LOVE SE LAKO KONTROLIRA ŽELI!!!!

Ali se ne želi čak je ubačeno 50 milijuna kuna iz proračuna pred sam stečaj u privatnu banku, čisto pranje i pljačkanje našeg novca.

Cash koji je ostao kod brokera, ima li netko informaciju što će biti s time?
Meni su iz cebe odgovorili da će mi se javiti. Naravno još ništa nisu javili

isto pitanje. nemam nikakvih informacija. možda treba nazvati Hrvoja 🙂

.

morate cekat sutrasnji dan
tada ce se znati vise
tako kazu
uglavnom da bi mi koji imamo novce u cebi dosli do njih treba se prvo dobiti stecajnog upravitelja koji onda izdaje nalog zs isplatu novca
kad ce to biti
vrag zna
ko ce nam isplatiti
vrag zna
dal ce nam isplatiti puni iznos ili cini mi se max 150 tkn zajamcenih
vrag ce znati
LP

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

http://www.vecernji.hr/vijesti/centar-banka-umjesto-ceskih-kruna-uskok-clanak-618486
ukratko
Nakon potpunog financijskog sloma, Centar banka postala je i predmetom istrage USKOK-a. Istraga je otvorena početkom rujna, po prilici u vrijeme kada i stečaj Centar banke, a odnosi se na poslovanje te banke u posljednjih nekoliko godina. Pod povećalom su kreditni plasmani Centar banke te povlaštene informacije o tome da banka ide u stečaj zahvaljujući kojima su pojedinci na vrijeme povukli svoj kapital

Ispituje se odakle Biondiću novac za Ostojićevu zemlju

Vjerojatno je da će USKOK istragu o poslovanju Centar banke, koje je zbog rizičnih plasmana dovelo do njezina stečaja, spojiti s istragom o kupoprodaji zemljišta bivšeg ministra turizma, IDS-ovca Veljka Ostojića.

U ožujku je Državno odvjetništvo potvrdilo da USKOK istražuje kako su Ostojićeva šogorica i supruga u općini Bale kupile poljoprivredno zemljište za 900 tisuća kuna, a pošto je prenamijenjeno u turističko (i to dok je Ostojić bio istarski pročelnik za turizam) prodale za 25 milijuna. Prodano je Biondićevu Herucu, a ispituje se kako ga je Biondić platio.

HNB i specijalna uprava složili se: Centar banka mora u stečaj

New Report

Close