Jeste im ove godine posebno slali podatke o žiro računu, ili su to imali od prošle godine?
Pitam jer meni još nije sjelo, pa ne znam trebam li im možda opet poslati broj računa.
[/quote]
Imaju od prošle godine..meni su na tekući isplatili, ne na žiro, pa provjeri tamo..
[/quote]
Nažalost nema ništa ni na rekućem ni na žiro računu. Ne znam ima li to veze s bankom u kojoj je rečun otvoren. Inače mi dan-dva ne znači ništa, ali sve ovo sa Cebom je frustrirajuće i ništa me ne čudi.
[/quote]
Malo čudno, koja god da je banka već bi sjelo. Da li si dobio dopis od CEBA-a prošli tjedan poštom kojim najavljuju isplatu dividende i gdje navode brojeve tvojih računa koje imaju? Ako nisi onda kao da te nemaju u sustavu..
[/quote]
Ne, ništa nisam dobio. Postoji li neki kontakt u Cebi na koji se možemo obratiti?
Za nas koji smo “zaglavili” s nekim sredstvima u ovoj dionici..izgleda jedini spas bi bio da i fondovi i “gazda” odluce sve to rasprodat i prepustit preuzimanje nekoj drugoj banci jer od ovih njihovih spajanja..razdvajanja…prebijanja..malo vajde.
Pozdrav
Za nas koji smo "zaglavili" s nekim sredstvima u ovoj dionici..izgleda jedini spas bi bio da i fondovi i "gazda" odluce sve to rasprodat i prepustit preuzimanje nekoj drugoj banci jer od ovih njihovih spajanja..razdvajanja…prebijanja..malo vajde.
Pozdrav
I ja sam mislio da iza ti fondova postoji struka a ono tamo sami lešinari koji znaju pljačkati postojeće dioničare. [emo_bijesan]
Ispricavam se na mozda glupom pitanju no nisam pratio ovu dionicu vec duze vrijeme..Banka isplacuje dividendu 24kn godisnje,a CEBA-P 96kn sto daje 25% dividend yielda?
Ocito se nesto gadno promjenilo u odnosu na proslost, moze li netko ukratko opisati sto?
Unaprijed hvala !
To kolega da je dividenda bila vezana za nominalnu vrijednost dionice koja je iznosila 400 kn a dividenda na povlastene 6% od te vrijednosti odnosno tih 24 kune…od zadnje skupstine nema vise vrijednosti nominale..pa nema ni veze odnosno baze za dividendu. Kako…zasto…je li sve po zakonu..?…ne pitajte.
Pozrav
Za nas koji smo "zaglavili" s nekim sredstvima u ovoj dionici..izgleda jedini spas bi bio da i fondovi i "gazda" odluce sve to rasprodat i prepustit preuzimanje nekoj drugoj banci jer od ovih njihovih spajanja..razdvajanja…prebijanja..malo vajde.
Pozdrav
I ja sam mislio da iza ti fondova postoji struka a ono tamo sami lešinari koji znaju pljačkati postojeće dioničare. [emo_bijesan]
[/quote]
JE, struka!!!!!!
Pročitali tri knjige ( kao ja ) I MISLE DA ZNAJU A NAJVIŠE DA SU SPOSOBNI!!! Vani takvi fondovi funkcioniraju tako da VLASNICI FONDA ( osoba sa imenom i prezimenom )IMA SAV SVOJ IMETAK ULOŽEN U FOND!!! TO MU DAJE KREDIBILITET I TEŽINU ISKRENOSTI I SPOSOBNOSTI!!!
Ja dobro zaglavio u njoj!!
Pa šta nisu rekli da se sada gleda 6% od 200,00 kn, mislim za dividendu ceba-p.
To bi bilo za naredne godine, ako nekaj novo ne zmisle 12,00 kn, po dionici.
Dobra ili bolje rečeno odlična kupnja na dionicama Centar banke po 30 i po 7 kuna.