CEBA (Centar banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska CEBA (Centar banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali možda netko zna kakva će biti dividenda za CEBA-P-A u 2013 godini, kakva je sad politika kod dividende kada nema više nominalne vrijednosti. Koji iznos će isplatiti?

Oko 12 kn za CEBA-P-A

Dali možda netko zna kakva će biti dividenda za CEBA-P-A u 2013 godini, kakva je sad politika kod dividende kada nema više nominalne vrijednosti. Koji iznos će isplatiti?

Pa zar nije nominalna vrijednost dionica CEBA-R-A i CEBA-P-A 400 kuna po dionici ? Ako nije kad je došlo do promjene da dionica nema nominalnu vrijednost to prvi put čujem.
[/quote]

Niste čuli, jer ste prespavali zadnjih pola godine. [emo_zloban]

Donesene su sve odluke na skupštini VABE kako je predloženo……ušao Alternative fond i u Vabu banku….sad slijedi fuzija s Centar bankom…i stvaranje respektabilnog igrača na tržištu

Donesene su sve odluke na skupštini VABE kako je predloženo……ušao Alternative fond i u Vabu banku….sad slijedi fuzija s Centar bankom…i stvaranje respektabilnog igrača na tržištu

Ako dionica nema nominalnu vrijednost pa koliko onda vrijedi 5 kuna naprimjer ?

nominalna sluzi za javnu ponudu prvenstveno jer po nekoj cijeni moras ponuditi dionicu javnosti. trzisna cijena je koliko je trziste u danom trenutku spremno platiti, u ovom trenutku je li malo. stvarna pak cijena, fundamentalna, jest odraz imovine plus moc zaradivanja novca iz te imovine, dakle buduci protok novca, dakle kristalna kugla ili pak dobar investitorski nos. ako je imovine sve manje i novca iz te imovine sve manje, trzisna cijena na duzi , ponavljam duzi , ne odmah na dnevnoj ili mjesecnoj bazi, pada, u obrnutom slucaju kad tad, pravi invest gurui baem tako propovijedaju, ce trzisna cijena narasti i odraziti uvecanu imovinu i uvecane zokove novca

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Napokon!
Sjela dividenda (još u petak) za 2011.god.
24 kn za jednu dionicu CEBA-P

Integracija Vabe i Centar banke do kraja godine

masala krenulo je napokon

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Napokon!

Jeste im ove godine posebno slali podatke o žiro računu, ili su to imali od prošle godine?
Pitam jer meni još nije sjelo, pa ne znam trebam li im možda opet poslati broj računa.

Napokon!

Kao i uvijek sad pad dionice za isplaćenu dividendu znači još – 24 kune po dionici.

Napokon!

Jeste im ove godine posebno slali podatke o žiro računu, ili su to imali od prošle godine?
Pitam jer meni još nije sjelo, pa ne znam trebam li im možda opet poslati broj računa.
[/quote]

Imaju od prošle godine..meni su na tekući isplatili, ne na žiro, pa provjeri tamo..

Napokon!

[/quote]

Imaju od prošle godine..meni su na tekući isplatili, ne na žiro, pa provjeri tamo..
[/quote]

Nažalost nema ništa ni na rekućem ni na žiro računu. Ne znam ima li to veze s bankom u kojoj je rečun otvoren. Inače mi dan-dva ne znači ništa, ali sve ovo sa Cebom je frustrirajuće i ništa me ne čudi.

Napokon!

[/quote]

[/quote]

Nažalost nema ništa ni na rekućem ni na žiro računu. Ne znam ima li to veze s bankom u kojoj je rečun otvoren. Inače mi dan-dva ne znači ništa, ali sve ovo sa Cebom je frustrirajuće i ništa me ne čudi.
[/quote]

Malo čudno, koja god da je banka već bi sjelo. Da li si dobio dopis od CEBA-a prošli tjedan poštom kojim najavljuju isplatu dividende i gdje navode brojeve tvojih računa koje imaju? Ako nisi onda kao da te nemaju u sustavu..

New Report

Close