Taj post može zbuniti samo neznalice. Ja vam još jednom pišem, dobio sam dividendu, a vi samo čekajte, čekajte, čekajte….
Post je dobar i vi samo zovite i pitajte što je sa vašom dividendom.
Taj post može zbuniti samo neznalice. Ja vam još jednom pišem, dobio sam dividendu, a vi samo čekajte, čekajte, čekajte….
Kakav je ovo odgovor? Kakve neznalice? Mi smo neznalice jer nismo dobili dividendu? Ti si ju jednini dobio jer šta – nazvao si ih i zamolio?
Post je dobar i vi samo zovite i pitajte što je sa vašom dividendom.
[/quote]
“Post je dobar” – mislim šta ovo pak znaći? Jesi ti dobio dividendu? Dividenda zvanično nije isplačena a ako je ovaj gore svoju dobio jer je zivkao neku tajnicu ovo nije smeće nego blatni mulj od dionice.
Ma taj što tvrdi da je dobio – ima na umu prošlu godinu: tada je dobio, sada zasigurno ne!
Zvao sam. Ovima je telefon non-stop zauzet.
eto vidiš, svi zovu, tako i treba
Netko je izračunao da bi dividenta trebala sjesti danas 22.01. Da li je to točno ili ima neka druga info….?
Napokon, meni uplaćeno…
Aha, znači dobio si dvije? Nije li ti i pred par dana uplaćeno? [emo_naivan]
Nevjerojatno mi je da jedan iole “ozbiljan” forum pušta lažne postove o dividendi kao što su oni tvoji od pred nekoliko dana.
Napokon, meni uplaćeno…
A i vrijeme je da to riješe
Zvao sam ih i rečeno mi je da će nam svima biti uskoro poslana OBAVIJEST o isplati dividende, dakle ne da nitko nije dobio dividendu već očito ni neće uskoro.
Predlažem trajno baniranje forumaša s nickom "stock" zbog ozbiljnih dezinformacija i sranja koje uzastopno piše.
Kako oni misle poslovati ako se ovako odnose prema svojim obvezama, pa tko će im vjerovati. Mi dioničari P serije ćemo ispričati svojim prijateljima koliko je banka korektna, loš glas brzo se širi.
Evo, ako su lagali mene, ja lažem vas…[emo_smijesak]
Poštovani,
Sukladno Odluci o isplati dividende, usvojenoj na Glavnoj skupštini Centar banke održanoj 12. lipnja 2012. godine, dividenda imateljima povlaštenih dionica Centar banke (CEBA-P-A) bit će isplaćena 1. veljače 2013. Dividenda se isplaćuje u iznosu utvrđenom na Glavnoj skupštini Banke.
Pravo na isplatu dividende stječu svi imatelji povlaštenih dionica Centar banke čije su se dionice nalazile na njihovom računu nematerijaliziranih vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu na dan održavanja Glavne skupštine Banke. Dividenda će dioničarima biti isplaćena na njihove račune. Molimo Vas da ažurirate podatke o računu na koji želite isplatu dividende.
S poštovanjem
Branka Stipić
direktorica Direkcije korporativnih komunikacija
Centar banka d.d.
Amruševa 6
10000 Zagreb
Tel: +385 1 4803 412
GSM: +385 91 630 9352
Email: bstipic@centarbanka.hr
Web: http://www.centarbanka.hr