CEBA (Centar banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska CEBA (Centar banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

stigla dividenda [emo_zloban]

Gdje ti je sijela?
Ne kužim.
Inače je CEBA isplačivala samostalno dividendu,nije to radila preko SKDD.
I na početku dobiješ dopis od Centar banke,da im pošalješ broj računa na koji da ti isplate dividendu.
[/quote]

DA, za one koji nisu još poslali žiro račun!!! Oni koji su dugo u njoj – dobivaju automatizmom!!

E Santo zaslužio si jednu 100!!! Svaka čast!!!

Zovite, zovite, …I što kažu kad nazovete?

Zovite, zovite,…I što kažu kad nazovete?

gluposti, čekaju odobrenje HNB-a. Moš mislit, ma takvo ponašanje prema dioničarima a posebno prema povlaštenim je ispod svakog nivoa …

Gdje ti je sijela?
Ne kužim.
I na početku dobiješ dopis od Centar banke,da im pošalješ broj računa na koji da ti isplate dividendu.
[/quote]

DA, za one koji nisu još poslali žiro račun!!! Oni koji su dugo u njoj – dobivaju automatizmom!!
[/quote]
kod mene su ostali isti prijavljeni računi od prošle godine, ali ipak nisam dobio dividendu…

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

Gdje ti je sijela?
Ne kužim.
[/quote]

[/quote]
kod mene su ostali isti prijavljeni računi od prošle godine, ali ipak nisam dobio dividendu…
[/quote]

Moraš ih nazvati i pitati o čemu se radi!!!Sigurno je neka greška

Pa neće nas valjda SPASITI TA SITNA DIVIDENDA?
kad dođe dođe!!![emo_smijeh]

Hej vi iz CEBE!

Gdje vam je obraz, prvo prepolovite imovinu CEBA-P-A a sada ni dividendu ne ispaćujete?

Jedva čekam da otvorim sve račune kod vas[emo_bijesan]

Pa dobro,da li je netko dobio dividendu ili ne?
Može li im se mailom poslati podatke o tekućem/žiro računu ako je uopće to razlog neisplate dividende?

Hvala.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Ma nije nitko dobio, a nije mi jasno ovo moderiranje postova, onog koji je napisao da je dobio bi trebalo banirat na mjesec dana, bar izbrisat post za početak.

Hvala na odgovoru tribal .
Slažem se ,trebalo bi obrisati taj post jer zbunjuje ljude.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Taj post može zbuniti samo neznalice. Ja vam još jednom pišem, dobio sam dividendu, a vi samo čekajte, čekajte, čekajte….

New Report

Close