Gdje ti je sijela?
Ne kužim.
Inače je CEBA isplačivala samostalno dividendu,nije to radila preko SKDD.
I na početku dobiješ dopis od Centar banke,da im pošalješ broj računa na koji da ti isplate dividendu.
[/quote]
DA, za one koji nisu još poslali žiro račun!!! Oni koji su dugo u njoj – dobivaju automatizmom!!
Zovite, zovite,…I što kažu kad nazovete?
gluposti, čekaju odobrenje HNB-a. Moš mislit, ma takvo ponašanje prema dioničarima a posebno prema povlaštenim je ispod svakog nivoa …
Gdje ti je sijela?
Ne kužim.
I na početku dobiješ dopis od Centar banke,da im pošalješ broj računa na koji da ti isplate dividendu.
[/quote]
DA, za one koji nisu još poslali žiro račun!!! Oni koji su dugo u njoj – dobivaju automatizmom!!
[/quote]
kod mene su ostali isti prijavljeni računi od prošle godine, ali ipak nisam dobio dividendu…
Gdje ti je sijela?
Ne kužim.
[/quote]
[/quote]
kod mene su ostali isti prijavljeni računi od prošle godine, ali ipak nisam dobio dividendu…
[/quote]
Moraš ih nazvati i pitati o čemu se radi!!!Sigurno je neka greška
Hej vi iz CEBE!
Gdje vam je obraz, prvo prepolovite imovinu CEBA-P-A a sada ni dividendu ne ispaćujete?
Jedva čekam da otvorim sve račune kod vas[emo_bijesan]
Pa dobro,da li je netko dobio dividendu ili ne?
Može li im se mailom poslati podatke o tekućem/žiro računu ako je uopće to razlog neisplate dividende?
Hvala.
Ma nije nitko dobio, a nije mi jasno ovo moderiranje postova, onog koji je napisao da je dobio bi trebalo banirat na mjesec dana, bar izbrisat post za početak.
Hvala na odgovoru tribal .
Slažem se ,trebalo bi obrisati taj post jer zbunjuje ljude.