Prije desetak dana CEBA je poslala dioničarima "Obavijest o stanju na računu – 31.12.2011 – Dionički kapital"
Vrijednost u tom trenutku prikazana za CEBA-P-A dionicu 400 kn X broj dionica.
Tko to kuži? Ranije to nismo dobivali……Jel to osnovica za obračun dividendi?
Ja ovo nisam dobio hm.. ima li još netko da nije?
Možda su slali samo za P a ne i za R? Ja imam samo P.
Nije bilo nikakvog popratnog dopisa.
Slali su i za R. Ja imam samo R dionice i dobio sam Obavjest.
Kupujem Cebu kad bude oko 97 kuna mislim da će se tad isplatiti, mada bi netko mogao napisati o poslovanju banke i planovima netko upućen.
Brzo će dokapitalizacija, pa će sve biti jasnije. Ja se za nju ne brinem, jedna od najjeftinijih banaka trenutno na tržištu
evo i dokapitalizacije 🙂
http://www.business.hr/kompanije/alternative-i-hbor-dokapitaliziraju-centar-banku
"….Ovaj bi tjedan trebao donijeti finalizaciju projekta dokapitalizacije Centar banke teške 97 milijuna kuna u kojoj bi trebala sudjelovati i država, saznaje Poslovni dnevnik.
Temeljni kapital Centar banke dokapitalizacijom će se povećati za više od 50 posto, a pregovorima između banke, države i fonda za gospodarsku suradnju Alternative private equity dogovoreno je da će jednaki dio novog kapitala uplatiti Alternative i Hrvatska banka za obnovu i razvitak……."
Super, očito po nominali, i vjerojatno se želi postići još jedna stabilna domaća banka oko koje će se okrupnjavati manje banke. HBOR je garancija toga