Zašto nisu trenirali strogoću protiv Sanadera? Nema im tko zaraditi jednake plaće, i to Ribić i društvo dobro znaju. Nekim za blokadu zemlje nisu nužni ni traktori, ali sve to vodi do jednostavnog scenarija: nema za plaću, nismo vam mogli zaraditi jer ste nas blokirali.
Trebalo bi organizirati i kontra prosvjede!
ja ne podržavam državne i javne službenike, ali podržavam štrajk i bilo što drugo što bi moglo natjerati nesposobnu vlast da se makne i raspiše nove izbore!
Zasto nisu strajkali dok su u privatnom sektoru ljudi ostajali bez posla, i to njih 150-200.000?
Zar nije apsurdno da se broj zaposlenih u drzavnom sektoru povecava i place zadrzavaju, dok broj zaposlenih i place u privatnom sektoru padaju?
Anketu proveli
1.Zoran Milanović
2.Slavko Linić
3.Željko Jovanović
Koji jadni naručeni članak štrajk nego šta otjerati ove nesposobnjakoviće.
Zasto nisu strajkali dok su u privatnom sektoru ljudi ostajali bez posla, i to njih 150-200.000?
Zar nije apsurdno da se broj zaposlenih u drzavnom sektoru povecava i place zadrzavaju, dok broj zaposlenih i place u privatnom sektoru padaju?
Naravno. Njihove place treba vezati za one u priv sektoru i ekonomiju opcenito. S obzirom da do 2020. necemo doci na razinu 2007., kako se sada cini, ako i tada, jasno je da ova vladfa nema muda za nista. Svaki dan zaduzivat ce priv sektor milijune kuna za drzavne parazite.
Mi mladi se pitamo kada cemo imati ikakav stalni posao, i to za makar 2000kn, a oni govore o rastu placa?
Niti u jednoj normalnoj drzavi se vlada ne bi tako dala ucjenjivati. A ti sindikati nemaju uopce razuma. Da nasa ekonomija raste, rastu i ostalima place, pada nezap, podrzao bi vece place, ali ovo… vec sada su 75% vece od realnog sektora, i taj jaz je sve veci.
Eto, pristali na sporazum…koji ce ovih 70% povecati na jos bar 90%. Hoce vece place nakon samo 3 kvartala rasta, bilo to i 0.1%. U isto vrijeme, oni u privatnom sektoru biti ce sretni ako im uopce place pocnu rasti do 2020., i takve kakve su, puno manje od jaslicara.
Samo mi nije jasno tko može trpiti ovog Vilima Ribića. On je Hrvatska nepogoda!
Prvo bi ih pola trebalo dobiti otkaze – birokratske ljenčine!