Čačićevi dečki kupuju limuzine za 1,8 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Čačićevi dečki kupuju limuzine za 1,8 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

E moj novinaru, kolika je to godišnja radnička plaća ako ih 60 treba za jedan auto od 360.000 kuna??? Okani se i pisanja i računanja i primi se lopate, al kupi si neku korejsku, nemoj njemačku ni slučajno!!!

Objektivac, mozes li objektivno objasniti zasto novinar nije u pravu? 360/60=6, 6000kn bruto mi zvuci kao ne tako nerealna placa da bi zahtjevalo promjenu profesije. Mozda je netko zaboravio da je puna vrijednost place veca od onoga sto radnik primi na ruke?

P.S. ne znam sto se mediji sada bune za ove automobile, a kad je Danica Ramljak na IRBu kupila slican, mediji su je predstavljali kao svjetlu tocku borbe prottiv korupcije, a znanstvenike koji su se bunili protiv njene rastrosnosti korumpiranima.

“To znači da su predstavnici hrvatske države poprilično izgubili smisao za realnost jer jedan takav automobil vrijedi 60 prosječnih GODIŠNJIH radničkih plaća” Tko to u Hrvatskoj ima 6.000 kuna bruto godišnju plaću, odnosno 500 kuna mjesečno??? Jesmo banana država, al baš toliko u banani nismo…

To je obična izmišljotina, koju su plasirale PR AGENCIJE- nakon vritanjka koji su dobile od Vlade…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close