Daj Boze da dočekamo taj squeez dok firma jos egzistira…..
Čemu takav pesimizam…?
“Upravno vijeće CERP-a donijelo je i Odluku o davanju suglasnosti na uvrštenje dionica društava HOTELI TUČEPI d.d. i BOŽJAKOVINA d.d. na Listu dionica koje će se bez naplate ustupati hrvatskim ratnim vojnim invalidima Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalog odnosno zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja Domovinskog rata…..
Koj genijalci…….oni kao da ne znaju da se dionicama ne trguje vec vise od 5 godina……
"Upravno vijeće CERP-a donijelo je i Odluku o davanju suglasnosti na uvrštenje dionica društava HOTELI TUČEPI d.d. i BOŽJAKOVINA d.d. na Listu dionica koje će se bez naplate ustupati hrvatskim ratnim vojnim invalidima Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalog odnosno zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja Domovinskog rata…..
Koj genijalci…….oni kao da ne znaju da se dionicama ne trguje vec vise od 5 godina……
Bolje i to nego da im daju recimo Belje.
Bude nekaj od ovog dok smo jos ovdje prisutni duhom i tijelom, ili je gazda odlučio zivjeti vječno ?
gazda ima djecu koja ce naslijediti dionice…do tada tko zna…
firma posluje odlicno ..ceka se smrt gazde da se djeca potuku za dionice ili moralic sam relista dionice na ZSE
Evo upravo sam dobio nemoralnu ponudu poštom u kaslić od firme Hidra consulting doo
sa naslovom ponuda za otkup dinica
Nude mi 20 kuna po dionici daleko ispod book value ..nikad cuo za njih tko su i sto su
koji su ovo lihvari pa platio sam ju 7x toliko i oni bi sada jeftino da
dalje preprodaju….