BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Top bid
CIJENA KOLIČINA
251,00 5
250,00 3
112,07 72
112,00 120
5,00 5
Top ask
CIJENA KOLIČINA
250,00 26
251,00 19
299,00 100
300,00 150
333,00 100
366,00 100
387,77 22
389,00 14
389,99 81
400,00 90

Tko je ovaj sa nalogom od 5 komada na kupnji,ocito netko mali.
Pa neka se makne zar ne vidi da su ovi odlucili izaci i da ce cijena vjerojatno jos dolje, nema smisla dati 250,00 ako ce vjerojatno za tu cijenu poslije moci kupiti nesto vise.
Moje misljenje….

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

3Q nitko ne komentira?

Vidi naivce danas,svi se guraju na kupnji za 150 kn,kad ono 2 min makne se nalog na prodaji od 40 komada po 150 kn i sve prođe po 230 kn [angry]

3Q nitko ne komentira?

gle, stvarno, izvješće! [lol]

al šta ćeš s njim kad je nerevidirano i nekonsolidirano? [rolleyes]

ma točno, no prihod 0 kuna? neko se lijepo zabavlja dok piše ta izvješća.

161 kn.
trž.kap. = DOBIT u 2007.g. + DOBIT u polovici 2008.g.
P/E = 1.5

presmiješno. [sealed]

Danas pad ali na malom volumenu !

U međuvremenu Enver voda dame u lov u Kutjevo.
Na slici sam vidio da su dame dosta toga odstrijelile, al’ čini mi se da je Enver imao najbolji ulov !

Nama do zasluženog rasta ove dionice preostaje dobra Kutjevačka graševina. A je dobra !

To je jasno !

Sve će to na 0,1 book !

Na slici sam vidio da su dame dosta toga odstrijelile, al’ čini mi se da je Enver imao najbolji ulov !

Nama do zasluženog rasta ove dionice preostaje dobra Kutjevačka graševina. A je dobra !

To je jasno !

a đakovački rizling?

To je jasno !

a đakovački rizling?
[/quote]
Nije lose, stvarno nije….
Moralic odustao od drage nam Bosne i Hercegovine, kaze da je tamo sve nesredeno, hm….valjda smatra da je u Lijepo nasoj sredenije stanje…
Neda tom liku vrag mira dok nesto ne napravi, stalno kopka. Bas me zanima sto je sljedece…

To je jasno !

a đakovački rizling?
[/quote]

Na BZJK uz Envera, dame i graševinu problema nema.

To je jasno !

Sve će to na 0,1 book !

Nema nama mrdanja sa ovih razina dok se ovaj fond ne rijesi zadnje dionice i dok trziste malo ne zivne. Cekajmo, nema druge…

Nema nama mrdanja sa ovih razina dok se ovaj fond ne rijesi zadnje dionice i dok trziste malo ne zivne. Cekajmo, nema druge…

Koji fond?
Fima?

New Report

Close