Evo i ja jednu stotku.
P.S. Danas jedva došao do graševine. Penzioneri navalili kao zvijeri. Kad im inače dolazi penzija ??? [sealed]
Ma butelja uvijek imas, ne kupuju oni to kvalitetno vino. Iako je od nase BZJK-KTJV sve kvalitetno.
Sto mislite kakav je plan Moralica? Sto je sljedece na meti za preuzimanje?
Meni se cinida je njemu prije EU plan sto vise to rasiriti. U onom gore clanku se spominju zemlje istoka, Srbija i sl.
dečki o čemu vi to?
jučer nakon pada od 20% na kupnji nije bilo niti jednog naloga, kakva kvaliteta, kakve nove akvizicije , tko će ovo podignuti?
ovdje se jednom zaradilo , nekako mi se čini prvi i zadnji put ,to ne znači da je cijena dinoce realna ili visoka , ali opet ponavljam tko će ovo podignuti do 1000 ili 1500 kuna?
Koliko sam ja shvatio, Moraliću je želja i nakana upotpuniti vinarski biznis proizvodnjom nekog dobrog crnog (crvenog) vina, a toga ima po južnoj Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori… Što naumi to (obično) i realizira.
Evo i ja jednu stotku.
P.S. Danas jedva došao do graševine. Penzioneri navalili kao zvijeri. Kad im inače dolazi penzija ??? [sealed]
Što si počeo drukat na Božjakovini. Nema tu kruha dok je Moralić živ. Nema dividende, nema kupaca za dionice. Tko će tu čekati 10 godina?
dečki o čemu vi to?
jučer nakon pada od 20% na kupnji nije bilo niti jednog naloga, kakva kvaliteta, kakve nove akvizicije , tko će ovo podignuti?
ovdje se jednom zaradilo , nekako mi se čini prvi i zadnji put ,to ne znači da je cijena dinoce realna ili visoka , ali opet ponavljam tko će ovo podignuti do 1000 ili 1500 kuna?
Istina da fali bida,ali na svim manje likvidnim dionicama je takva prica sada. Ljudi vide prilike u nekim vise likvidnim dionicama (IGH,ATPL,ADRS i sl.)
Ali brzo ce bid biti tu i brze nego sto mislite. A za skok na 600kn mislim da je dovoljno dva dana, s obzirom da nitko ne zeli prodati na ovim cijenama.
Pad od 600 na ovih 325 kn se dogodio na prometu od 150.000 kn, sto je zaista smjesno i niti ne mozemo skoro reci da je pad, jer to je 400 dionica cca.
@pucirep
Da i ja mislim da kod njega vrijedi da tiha voda brege valja…jer kada on nesto naumi to ostvari,ali ne kao Todoric na sve moguce buisnee.hrovee objaviti spekulantsku vijest o nekom preuzimanju. Kod Moralica,samo dode kada je gotova stvar, a onda je kasno…za neke.
Što si počeo drukat na Božjakovini. Nema tu kruha dok je Moralić živ. Nema dividende, nema kupaca za dionice. Tko će tu čekati 10 godina?
[/quote]
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2008,10,17,banke_brodari,137341.jl
Nigdje situacija nije bajna,a tko ce ovdje cekati 3-4 god.?
Sve je to relativno i brzo se promjeni tako da…
Mislim da je ova dionica stvarno jeftina. Čim mi stigne novac od INE stavljam nalog na kupnju ! [smiley]
Mislim da je ova dionica stvarno jeftina. Čim mi stigne novac od INE stavljam nalog na kupnju ! [smiley]
ima i drugih uz ovu jeftinih,ali ovdje su i fundamenti u igri
trebamo doci u pozornost
O ovome pricate kolega!?!?
325,00 10
250,00 27
120,00 100
113,00 30
112,00 120
dečki o čemu vi to?
Tržište i elementarna matematika – pričekajmo FI za Q3 i službeni ulazak u JDD. Mislim da je proizvodnja hrane (i pića) djelatnost koja među zadnjima osjeća posljedice krize i recesije. Ima jeftinih dionica i u sektoru turizma pa tko voli nek izvoli [thumbsup]
Po nominali dajete bzjk, suludo… opravdano jedino ako vam je ne daj bože trebalo za lijek.
Otprilike smo na 0.25-0.3 Bv, izračunajte koliko bi dobili po dionici kad bi firma trenutno bila likvidirana. Zadnji veći promet je bio na 900 kn, a iz priloga možete vidjeti malo kretanje cijene i koliki su prometi bili u igri na kojim cijenama. Ova sadašnja cijena izgleda presmiješno. [sealed]